Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon potvrđeno!

Osoba bliska Meghan Markle vukla je konce i donosila odluke iz kulisa, sada živi s njima

Foto: PA/Pixsell
1/11
30.07.2020.
u 14:24

Iako je Meghan u lošim odnosima s ocem Thomasom i polusestrom Samanthom, koji su joj okrenuli leđa i te iznijeli njezin prljavi veš u javnost, majka Doria je uvijek bila uz nju.

Nakon što su odstupili s kraljevskih dužnosti i preselili se iz Velike Britanije u zvjezdani Los Angeles, bivša glumica Meghan Markle i njezin suprug princ Harry odlučili su napraviti još neke promjene u životu.

Među prvim je i to da se snjima na imanje vrijedno 118 milijuna kuna uselila i Meghanina majka, Doria Ragland. Iako je Meghan u lošim odnosima s ocem Thomasom i polusestrom Samanthom, koji su joj okrenuli leđa i te iznijeli njezin prljavi veš u javnost, majka Doria je uvijek bila uz nju.

Duchess of Sussex supports cookbook The Duchess of Sussex, accompanied by the Duke of Sussex, and her mother, Doria Ragland , welcomes the women behind the cookbook she has championed to Kensington Palace in London. Ben Stansall Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Ben Stansall/Press Association/PIXSELL

Bivša socijalna radnica se ipak neće samo odmarati i piti koktele uz bazen, već je odmah dobila i posao. Ona će naime biti  - dadilja malenom Archieju. Mnogi stručnjaci za kraljevsku obitelj, već su na početku Megxita sumnjali da je Doria jedna od osoba odgovorna za raspad kraljevske obitelji. Ragland je jedina osoba kojoj Markle vjeruje, a sve što ona kaže je Biblija za nju i Harryja. 
Stručnjaci su bili uvjereni  da Ragland donosi velike odluke, te će najvjerojatnije biti Meghanina jedina savjetnica. Meghan je zbog nje već na početku cijele situacije otpustila sve Archiejeve dadilje. 

Duchess of Sussex supports cookbook The Duke of Sussex and Doria Ragland listen to the Duchess of Sussex welcoming the women behind the cookbook she has championed to Kensington Palace in London. Ben Stansall Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Ben Stansall/Press Association/PIXSELL

- Ljudi misle da je Doria vesela i opuštena hipijevka jer je instruktorica joge. No kao što je i njezina majka bila i ona je oštra kad treba zaštititi svoje dijete. Meghan je naslijedila svoju čeličnu odlučnost od majke, koja je jako uključena u njen život. Harry obožava Doriju i misli da je jako mudra. - rekao je izvor blizak paru za britanske medije koji tvrdi i da vojvode od Sussexa nemaju povjerenja u mnogo ljudi, čak ni u članove svoje obitelji. 

Duke and Duchess of Sussex statement File photo dated 18/05/18 of the Duchess of Sussex and her mother, Doria Ragland, arriving at Cliveden House Hotel on the National Trust's Cliveden Estate to spend the night before her wedding to the Duke of Sussex. The royal couple have announced they are to "step back" as senior members of the royal family and will now divide their time between the UK and North America. Steve Parsons Photo: PA Images/PIXSELL
Foto: Steve Parsons/PA Images/PIXSELL

Meghan i Harry će o svojem odlasku ispričati sve u autobiografiji koja će se u knjižarama naći već ovog kolovoza, no čini se da interes za mladi par jenjava jer je gigant on-line prodaje, Amazon već snizio cijenu knjige s 200 na oko 130 kuna. 

U javnost su isto tako nedavno izašle neke informacije koje kraljevsku obitelj ne prikazuju u baš najsjanjijem svijetlu zbog tretmana Harryja kao rezervnog princa. Iako su mu Charles i Diana željeli pružiti jednake šanse i obrazovanje u djetinjstu kao što ih je imao William, osoblje i stariji članovi obitelji radili su protivno njihovoj volji i radili su veliku razliku između prinčeva. Zbog toga su William i Harry u ratu zapravo - od djetinjstva. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije