Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudski postupak

Oskarovac se suočava s teškim optužbama: Skinuo se i dva puta me silovao

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
23.08.2020.
u 22:00

Žena čiji identitet nije otkriven ispričala je kako ju je glumac silovao u hotelskoj sobi prije sedam godina.

Oskarovac Cuba Gooding Jr. suočio se s novim optužbama za silovanje i žena čiji identitet nije otkriven tvrdi kako ju je glumac napao u hotelskoj sobi u kolovozu 2013. godine. Navodno su se upoznali u jednom baru u New Yorku, a nakon što su popili piće glumac ju je pozvao da odu na piće u hotel u kojem je odsjeo. Kada su došli u hotel rekao je kako mora do svoje sobe kako bi se presvukao i pozvao ju je da mu se pridruži.

Tvrdi da ju je napao i silovao kada su došli u hotelsku sobu i rekla je kako je pokušala pobjeći ali glumac joj je stao na vrata i nije joj dopustio da ode i zatim se skinuo i dva puta ju je silovao. Cubin pravni zastupnik Mark Jay Heller negira ove tvrdnje i kaže kako se radi o čistoj kleveti. Ovo nije jedina optužba na račun glumca i preko 30 žena pred sudom je već ispričalo svoje priče o slavnom glumcu u kojima tvrde da im je Gooding Jr. prilazio u baru i nakon toga ih je seksualno zlostavljao. Suđenje na sudu na Manhattanu još uvijek je u tijeku i zbog koronavirusa nije održano ročište koje je bilo zakazano za travanj i sljedeće će se održati 1. rujna. Zasad se glumac izjasnio da nije kriv, a u optužnici između ostalog piše da je Gooding Jr. u veljači 2011. uhvatio nepoznatu ženu za rame, kada je išla u WC. Glumac joj je tada zavukao ruku u grudnjak te kazao kako bi volio da mu "sjedne na lice i popiški se u usta". Žena mu je rekla da je pusti na miru, on je pred svjedokom ponovio kako želi da mu "piški u usta".

Sud je zasad prema izjavama žrtava zaključio kako je glumac godinama zavodio svoje žrtve po barovima i hotelima i potom ih seksualno zlostavljao, a na taj zaključak odvjetnik glumca kaže kako se ovdje radi o osobama koje sam žele pažnju i odbacuje sve optužbe na račun svog klijenta.

Ključne riječi

Komentara 4

AT
atlantisind
23:03 23.08.2020.

Ovoj nije bilo dovoljno jednom nego je sacekala i za drugu rundu,same lazi hoce da izvuku neku lovu kao i ona babetina sto je tuzila Tajsona

Avatar crazy_bat
crazy_bat
03:59 24.08.2020.

A išla si u hotelsku sobu zašto točno?

SO
Sotona
23:16 23.08.2020.

u "sjedne na lice i popiški se u usta". Žena mu je rekla da je pusti na miru, on je pred svjedokom ponovio kako želi da mu "piški u usta". I nije mu želju ispunila . Dokaz da on ima ""želje""" a "žene" -prostitke piju u barovima o tuđem trošku ! i kad ih u hotel pozove glumac idu na pijaću i neće da mu se piške u usta . Više su zainteresirane za sex a kao poslje nema glumaca , onda se i nakon 7 godina hvale da su one bile neko sa Oskarevcem ... Tu se vidi da nisu ni su Ku*ve već su Dr*olje . Dođe "tip" u javnu kuću kaže može jedna runda? da ali stoji 50 Eura. gleda nemam toliko imam 20 Eura , hićeš da mi se popiškiš u ruke za 20 eura Ok. može; i lik daje evo svome Kur*e evo juhe nemamo za meso !!! ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije