Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KEVIN SPACEY

Oskarovac optužen za nove slučajeve seksualnog napastovanja

kevin spacey
Foto: Screenshot
1/6
04.07.2018.
u 13:18

Navedeni slučajevi dogodili su se 1996. u Westminsteru i 2013. u Gloucesteru, a Scotland Yard još uvijek nije imenovao Spaceya kao osumnjičenika, nego su priopćili da "istražuju nove optužbe".

Oskarovac Kevin Spacey dobio je dvije nove optužbe za seksualno napastovanje, piše Sky News. Navedeni slučajevi dogodili su se 1996. u Westminsteru i 2013. u Gloucesteru, a Scotland Yard još uvijek nije imenovao Spaceya kao osumnjičenika, nego su priopćili da "istražuju nove optužbe".

Tako se Spacey sada suočava sa šest optužbi - pet za seksualno napastovanje i jednu za napad. Podsjetimo, glumac je bio jedna od prvih zvijezda optuženih za seksualno napastovanje nakon skandala s Harveyjem Weinsteinom i početka MeToo pokreta.

Podsjetimo, lani je glumac Anthony Rapp rekao je da ga je Spacey seksualno zlostavljao 1986. godine, kada je njemu bilo 14, a Spaceyu 26 godina. Spacey je tada rekao kako se ne sjeća susreta, te da se "ispričava zbog svog pijanog ponašanja". Nakon što su optužbe postale javne javilo se i 20 ljudi iz Old Vic kazališta u Londonu te ga optužilo za niz napada na djelatnike dok je bio ravnatelj kazališta, od 2004. do 2015. godine.

U travnju ove godine objavljeno je i kako se protiv Spaceya podiže optužba i zbog zlostavljanja muškarca u Hollywoodu 1992. godine.

kevin spacey
1/10


 

Komentara 2

ME
Merlin
14:40 04.07.2018.

ma meni je ovo bolesno i jako sumnjivo. kak to da se te razne žene javljaju tek sada, nakon 10 ili 20 godina od navodnih silovanja? tu nešto duboko ne štima...znajući kak se proizvode fake news ne bi me čudilo da se jednog dana pojavi prava priča o tome kako je to sve krenulo, tko je financirao, koji je bio krajnji cilj tog pokreta, koliko je to povezano s rastom premoći žena generalno, vidi isto Istanbulsku konvenciju gdje samo deru po zaštiti žena a ni 'm' o zaštiti muškaraca i još bitnije, djece (tj. ima tek koji redak, onak generalno). sve je to orkestrirana priča s puuuunooo dubljim uzrocima, te kokoši koje izviru po medijima skoro svaki dan druga i njihove priče o silovanjima tamo negdje u prošlom stoljeću, to se radi po zadatku (naravno, vjerujem da su neke od tih priča zbilja istinite ali heeej, curke, di ste bile 91. ha? :))

DU
Deleted user
08:22 05.07.2018.

Spacey je vrhunski glumac i očekivana meta za optužbe svih jalnih koji/koje su s njim dolazili u kontakt, a ostat će doživotno polupoznati ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije