Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NELA KOCSIS

Osječkoj glumici pozlilo za volanom, prolaznici joj spasili život

Nela Kocsis
Foto: PIXSELL
1/6
13.09.2018.
u 13:37

– Jednostavno sam kolabirala. Jako su mi pali šećer i tlak. Odmah sam se odvezla natrag kući jer mi je postalo slabo. Počelo mi se jako vrtjeti i padala sam u nesvijest. Jedva sam se nekako uspjela dovesti do kuće – kazala je Nela

Osječka glumica Nela Kocsis (47) prošlog je tjedna platila danak napornom životnom ritmu. Glumici je pozlilo za volanom u njenom rodnom Osijeku, a srećom, zahvaljujući njenoj prisebnosti, ali i prisebnosti prolaznika, sve se završilo bez težih posljedica.

– Jednostavno sam kolabirala. Jako su mi pali šećer i tlak.  Odmah sam se odvezla natrag kući jer mi je postalo slabo. Počelo mi se jako vrtjeti i padala sam u nesvijest. Jedva sam se nekako uspjela dovesti do kuće – kazala je Nela za 24 sata.

Kad je stigla do kuće, bila je toliko slaba da nije uspjela ni otvoriti vrata automobila. Stoga je pozvala u pomoć goste iz obližnjeg kafića. 

- U prvi mah nisam shvatio o kome je riječ jer mi je pozornost privukla njezina gestikulacija. Gledala je u nas i pokazivala nešto rukama, prema nama, pa prema sebi. Djelovala je pomalo panično.  Isprva nismo znali što bismo, samo smo gledali u nju. Onda je odjednom otvorila vrata svojeg auta, nekako s mukom, teško, nogom ih je morala gurati. Ruke su joj klonule uz tijelo, glava isto, u licu je bila zelena. Dotrčali smo do nje, ona je rekla da zovemo hitnu i to smo odmah učinili. Nismo znali kako da joj drukčije pomognemo – kazao je Osječanin koji joj je prvi pritekao u pomoć. 

Kada je Hitna pomoć stigla, Neli je bilo bolje. Kazala je kako nikad nije obolijevala i da se malo i postidjela. No shvatila je da je ovo bio način na koji joj je tijelo reklo da uspori. 

Pogledajte video: Najveće hrvatske zavodnice

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Marko
Marko
13:52 13.09.2018.

Pa dobro, jesam ti rekao da moraš jesti...

ST
stipe123
13:46 13.09.2018.

Dobra juha!

DJ
djobu68
14:14 13.09.2018.

nedavno izjavila da zaboravi jesti ponekad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije