Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška kolegice

"Bila bih iznenađena da Leo ne dobije Oscara, ovo je njegova godina"

kate winslet
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
18.01.2016.
u 11:51

Osim Leonarda u kategoriji najbolja muška uloga za zlatnu statuu bori se i Michael Fassbender, inače partner britanske glumice iz njenog najnovijeg filma o Steveu Jobsu

Glumica Kate Winslet uvjerena je da će njezin kolega i partner iz filma "Titanic" Leonardo DiCaprio ove godine osvojiti prestižan zlatni kipić.

– Zaista bih bila iznenađena da ne dobije Oscara, to bi bilo nevjerojatno –kazala je Kate koja je uvjerena da će se DiCapriju nakon petih nominacija konačno osmjehnuti sreća.

Osim Leonarda, u kategoriji najbolja muška uloga za zlatnu statuu bori se i Michael Fassbender, inače partner britanske glumice iz njezina najnovijeg filma o Steveu Jobsu.

– Znam koliko je Michael predano radio na filmu. Smatram da je njegova gluma nevjerojatna, no ipak smatram da će ovo biti DiCaprijeva godina – nagovijestila je glumica koja je i sama nominirana za Oscara zbog ostvarenja u filmu o Steveu Jobsu.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

>>Hollywood: Počelo odbrojavanje do objave nominacija za Oscara

>>Oscari 2016: Povratnik nominiran u čak 12 kategorija!

Komentara 2

Avatar Dr Evil
Dr Evil
08:22 19.01.2016.

dobra Milfica

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
23:02 18.01.2016.

Ovakvi napisi bi trebali biti pod "Gluposti" .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije