Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrina nova pjesma

Osam godina pjesma 'Poruke u boci' čekala je svoj red

Foto: Mare Milin
1/4
24.05.2019.
u 11:00

Ova pjesma danas je peti singl s aktualnog albuma objavljenog uoči koncerta u zagrebačkom Domu sportova ovog travnja, a sada pjesma ima i svoj video.

Osam je godina trebalo proći da pjesma "Poruke u boci" ugleda svjetlo dana i nađe se na Vatrinom novom studijskom albumu "Nama se nikud ne žuri".

Toliko je, naime, odležala u ladici, nedovršena, ali ne i zaboravljena. Danas je ona peti singl s aktualnog albuma objavljenog uoči koncerta u zagrebačkom Domu sportova ovog travnja.

 

Glazbu i tekst potpisuje Ivan Dečak, a Vatri se na ovom singlu, aranžmanima na klavijaturi pridružio i Toni Starešinić, talentirani klavijaturist i skladatelj, jedan od glavnih protagonista u bendovima Mangroove, Chui i Beat Busters.

"Poruke u boci" dobile su i svoje video izdanje, koje potpisuje Filip Filković Philatz.

- Ovdje nema eksperimenta, ali ima sjajno producirane, vrhunski zapakirane, privlačne i odlično odsvirane glazbe koja “puca” da postane popularna. Drugim riječima, gori Vatra za još veći uspjeh kod široke publike, svidjelo se to nekome ili ne. Ili, najkraće, Vatri nije “crkla krava - napisao je glazbeni kritičar Večernjeg lista Hrvoje Horvat o Vatri i novoj pjesmi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije