Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon premijere

Ornela Vištica: Stigla je unatoč nedavnom operacijskom zahvatu. Hvala draga, stvarna i hrabra Kolinda

Foto: Facebook
1/8
25.10.2020.
u 10:26

Objavila je fotografiju s bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović koju je utjelovila, te joj se zahvalila što ju je došla pogledati iako je nedavno bila na operacijskom zahvatu.

Glumica Ornela Vištica na društvenim mrežama je podijelila objavu u kojoj se zahvalila na čestitkama nakon premijere predstave Predsjednici&ca. Objavila je fotografiju s bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović koju je utjelovila, te joj se zahvalila što ju je došla pogledati iako je nedavno bila na operacijskom zahvatu

"Hvala svima na čestitkama za ulogu Kolinde Grabar-Kitarović nakon večerašnje premijere. Hvala redatelju, kolegama i kazalištǔtu Kerempuh pod vodstvom gospodina Šuškovića.  Mene je posebno večeras dotaknula žena, dama koja je stigla i unatoč nedavnom operacijskom zahvatu i odgledala predstavu Predsjednici & ca. S osmijehom je odgledala satiru. Hvala draga, stvarna i hrabra Kolinda, hvala  Vam na svemu.  Da, imala sam tremu. I na cvijeću. Hvala " napisala je glumica uz fotografiju. 

Ornela nam je prije nekoliko dana u razgovoru priznala da se malo preplašila uprizorenja uloge bivše hrvatske predsjednice. –

Vjerojatno zbog odgovornosti koju nosi uloga. Ali to je onaj slatki osjećaj, pozitivna savjest i svijest o adrenalinu koji je meni kao glumici potreban – opravdava kroz smijeh. Naravno, zanimalo nas je očekuje li predsjednicu na premijeri 24. listopada u Kerempuhu.

– Iskreno, voljela bih da svi predsjednici dođu – kaže Vištica koja je za potrebe uloge upoznala bivšu predsjednicu, za koju kaže da je hrabra i pametna. – Mogu reći da izgleda odlično, ali o detaljima razgovora s bivšom predsjednicom ne bih govorila – samozatajna je Ornela, ali je ipak dometnula: – Istaknut ću samo njezinu susretljivost i duhovitost.

 

 

 

 

 

Komentara 5

MR
mrkvax
12:07 25.10.2020.

Nju ste pljuvali a pogledajte što sad imamo...

MA
Markhan
13:21 25.10.2020.

Samo nam je opet ona trebala

DU
Deleted user
10:56 25.10.2020.

Sve za dobrobit i boljitak stanja u domovini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije