Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenila imidž

Ornela Vištica pokazala kako je izgledala prije 10 godina, dok je studirala

Foto: RTL
1/5
08.11.2019.
u 11:46

Glumica rodom iz Mostara sada je i u angažmanu u kazalištu Kerempuh, a rado i dalje prihvaća televizijske angažmane.

Glumica Ornela Vištica, najpoznatija po ulozi u seriji 'Larin izbor' čestitala je na društvenim mrežama rođendan kolegici s akademije Veri Ani Goldstein.

"Na stranu to što smo zajedno studirale, ona me u početku učila kako se voli grad, za vrijeme naših dugih razgovora i šetnja, analiza zagrebačkim ulicama. I naučila me što je Hanuka. Jedna od onih posebnih, rođenih baš u ovom mjesecu. Vera Ana" , napisala je Vištica uz fotografiju iz studentskih dana koja je stara deset godina.

 

Iako su zajedno studirale prije deset godina, još uvijek su u odličnim odnosima. 

Glumica rodom iz Mostara sada je i u angažmanu u kazalištu Kerempuh, a rado i dalje prihvaća televizijske angažmane. Ornela nam je jednom prilikom priznala kakav muškarac može osvojiti njezino srce.  

- Onaj koji ima najviše ljudskosti u sebi, a najmanje glume. 

Kazala je isto tako da je slaba sam na ljude u problemu. Pokušava pomoći i pronaći rješenje, naravno ako može. 

- Ne moram uvijek govoriti svoje mišljenje, no u sebi ga volim imati. Volim znati što je ispravno, a što nije, što je kvalitetno, a što loše u društvu.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:42 08.11.2019.

po meni Ornela izgleda uznemirujuće.... stalno mi oči lutaju od kose do lica, pa od grudi do bokova, pa sve zajedno... jako mi se sviđa još od vremena dok je bila sudionica neke zabavne emisije.... 😀

LO
Lover
06:12 09.11.2019.

Dobra i skromna djevojka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije