Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna ljubav

Ornela napisala posebnu posvetu osobi koja je zaslužna za njene uspjehe

Ornela Vištica
Foto: PR/RTL
1/5
10.07.2018.
u 21:37

Glumica je na Instagramu objavila fotografiju s profesoricom Dragicom koja je s njom prolazila lijepe i manje lijepe trenutke.

Ornela Vištica na Instagramu je posvetila objavu osobi kojoj pripada dio zasluga za njen uspjeh. Riječ je o njenoj profesorici Dragici.

- Kad bi se sva svijetla u gimnaziji ugasila i završila nastava, u jednoj učionici jedno svijetlo je bilo dugo upaljeno. Prazne klupe i jedna 
mala’ i njena profesorica. Strpljivo je radila sa mnom i pripremala me za natjecanja. Zajedno smo pokretale, putovale i stvarale...  Priznajem, nije lako bilo biti tada odličan gimnazijalac! - napisala je i dodala:

 

 

Bilo je puno neprospavanih noći i učenja, rada i truda...Danas, rado se sjećam svih mojih nastavnika, profesora, učitelja iz osnovne, srednje, akademije, Govorničke škole... Ipak, samo je jedna moja profesorica Dragica - napisala je glumica na Instagramu uz fotografiju na kojoj je s profesoricom. 

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kacavenda
22:16 10.07.2018.

Prelijepa

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:48 10.07.2018.

Ornela je najljepsa Hrvatica. Ljepsa je i od kraljice balkana, a to nije bas lako biti.

LU
Lujo123
00:02 11.07.2018.

ak smijem pitati - kaj je tak značajno naptavila ova dama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije