Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša big brother kandidatkinja

Splićanka živi svoj san u Americi – Pojavila se u showu Jimmyja Kimmela

ornela bešker
Foto: Screenshot
1/5
02.10.2015.
u 08:16

Nekadašnja kandidatkinja Big Brothera, Ornela Bešker, živi svoj američki san. Naime, preselila se u SAD, a nedavno i udala. Sada je gospođa March

Nekadašnja kandidatkinja Big Brothera, Ornela Bešker, živi svoj američki san. Naime, Ornela se preselila u SAD te se nedavno i udala. Sada je gospođa March.

Osim ljubavne sreće, u Americi je našla i slavne prijatelje te dobila svojih pet minuta u showu slavnog Jimmyja Kimmela. Kimmel je nedavno u emisiji imao parodiju na "Sudnicu", u kojoj je utjelovio suca. Ornela je glumila ženu koja je kupila ukraden automobil.

S njom je bila i njezina prijateljica, poznata manekenka Masha Rudneko. Slavna Masha povezivana je s Mickom Jaggerom, o čemu ju je u "Sudnici" ispitao i sam Kimmel. Veliki je uspjeh dospjeti u show priznatog komičara. Ornela polako, ali sigurno, ostvaruje svoj američki san.

>>Rina se skinula, Mrkvica radi kao asistent direktora, a Deša se kaje zbog ulaska u show

>>Ivo Amulić: Imam potvrdu, Ornela nije moja kćer

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije