Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravstveni problemi

Oprah: Stanje je bilo ozbiljno, liječnik je bio u šoku kada me vidio

Oprah Winfrey
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
24.09.2019.
u 19:30

Voditeljica je ispričala kako je imala jaku upalu pluća za koju je u početku mislila da je samo prehlada.

Oprah Winfrey gostovala je u emisiji Ellen DeGeneres i ispričala kako je nedavno imala ozbiljnih zdravstvenih problema.

Rekla je kako je liječnik bio u šoku kada je vidio u kakvom je stanju poznata voditeljica. Ona je mislila kako je riječ o malo jačoj prehladi, ali stanje je bilo ozbiljno.

- Imala sam dojam da me samo uhvatila jača prehlada, ali nakon pregleda liječnik mi je rekao da je riječ o upali pluća i to ozbiljnoj. Upozorio me kako je stanje ozbiljno - ispričala je 65-godišnja voditeljica.

Terapija koju je odmah počela primati nije pokazala se pokazala učinkovitom, a na sljedećem pregledu liječnik joj je rekao kako su se stvari zakomplicirale.

- Opet sam išla na CT i liječnik je rekao kako je nalaz gori nego što je mislio. Naredio mi je mirovanje i otkazivanje svih poslovnih obaveza te mi je strogo zabranio da letim zrakoplovom - izjavila je voditeljica i dodala kako je to bio prvi put da je otkazala sve poslovne obaveze, jer je inače uvijek radila i kad je bila bolesna. Sada je znala da mora stati na loptu jer su upozorenja liječnika bila ozbiljna. 

- Strogo sam mirovala, uzimala redovito lijekove, inhalirala sam se i polako oporavljala. Zato upozoravam sve da dobro liječe prehladu i gripu jer lako mogu dovesti do upale pluća - upozorila je Oprah. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije