Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katastrofa

Oprah objavila dramatičan video: Hvala svima na molitvama!

Foto: Instagram
1/5
11.01.2018.
u 09:25

Poznata voditeljica kaže kako je još dobro i prošla u usporedbi sa štetom koju imaju njeni susjedi.

Razorni odroni tla na jugu Kalifornije usmrtili su 17 osoba, a broj nestalih je također porastao na 17.

Kuće i okućnice su uništene, a ova katastrofa pogodila je i domove poznatih, među kojima je i dom kraljice talk showa Oprah Winfrey. Ona je na Instagramu podijelila dva dramatična videa u kojima je pokazala kako izgleda njen vrt nakon velike kiše koja je u Santa Barbari pala nakon deset mjeseci suše i odnijela sve pred sobom.

 

 

 

 

Vrt joj je zatrpan muljem, a u videu Oprah pokazuje na mjesto gdje je nekada bila ograda njenog susjeda, od koje više nema ni traga. Na snimci se vidi kako joj blato seže do gležnja.

– Hvala svima na molitvama, moje imanje je spašeno. Malo blata i manja šteta ništa su u usporedbi s onim što su prošli moji susjedi i sa štetom s kojom se nose – napisala je Oprah na Instagramu.  Naime, njenu susjedu spasioci su u zadnji čas spasili. 

1/31

 

Komentara 10

DU
Deleted user
10:32 11.01.2018.

Ovo je priprema za kandidaturu za predsjednicu... Zapamtite šta sam rekao... Previše su mediji počeli o njoj pričati..

CR
crodux
09:58 11.01.2018.

Oprah noge šou!

Avatar southman
southman
10:56 11.01.2018.

Jadnica, neće od čega imati platiti renoviranje !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije