Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
detalji cure

Opet je sama! Najmlađa milijarderka prekinula s dečkom s kojim ima dijete

Foto: Instagram
1/7
02.10.2019.
u 11:55

Nastavit će zajedno odgajati dijete, malu Stormi, a izvori za časopis People tvrde da se Kylie i Travis trebaju odmoriti jedno od drugoga, no njihova veza nije gotova. Navodno imaju probleme s povjerenjem, koje donosi stres zbog njihova stila života.

Kylie Jenner i Travis Scott odlučili su prekinuti nakon dvije godine. 

Nisu viđeni zajedno u javnosti od kraja kolovoza kada su se pojavili na premijeri Travisova dokumentarca ''Look Mom, I Can Fly'', pišu strani mediji. Tjednima nakon događaja, Jenner i Scott fotografirani su i intervjuirani zajedno za magazin Playboy u kojem su pričali o roditeljstvu, seksualnom životu i ''kemiji''.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

 

– Mislimo isto i imamo iste ciljeve i strasti u životu – rekla je tada Kylie Travisu i dodala: – Ne samo da imamo dobru kemiju, dobro se i zabavljamo. Ti si mi najbolji prijatelj. Mi se razvijamo zajedno  i postajemo sve jači.

Milijarderka i reper napravili su stanku u vezi i smatraju se ''slobodnima''.

Nastavit će zajedno odgajati dijete, malu Stormi, a izvori za časopis People tvrde da se Kylie i Travis trebaju odmoriti jedno od drugoga, no njihova veza nije gotova. Navodno imaju probleme s povjerenjem, koje donosi stres zbog njihova stila života.

Ključne riječi

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
12:17 02.10.2019.

Koliko puta bude jos prekinula... A jojj

SH
Savannah_Houghton
12:24 02.10.2019.

Google sada plaća od 6285 do 7392 dolara tjedno za mrežni rad od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije dva mjeseca i zaradio 6457 dolara u prvom tjednu ovog posla. Ovaj posao je zaista nevjerojatan i svakodnevno mi donosi veliki udio prihoda. Siguran sam da ćete dobitii najb0lji rezultat. Sve o tome pročitajte ovdje ....... >>>>>>>> w­w­w­.W­o­r­k­L­i­n­k­s­3.­C­o­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije