Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEPTIRIĆI U TRBUHU

Ponovno ima osmijeh na licu! RTL-ova voditeljica ljubi bivšeg nogometaša

Ana Strizić i Ivan Ilečić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Facebook
1/9
17.06.2020.
u 14:08

Voditeljica i reporterka RTL-a Ana Strizić prošetala se s velikim osmijehom na licu centrom Zagreba, a društvo joj je pravio markantni sportski analitičar Ivan Ilečić.

Ruže joj cvjetaju, ptičice cvrkuću, a leptirići su u trbuhu. Tako bi se mogli opisati osjećaji koji RTL-ova voditeljica i novinarka Ana Strizić proživljava otkako je u vezi s novim dečkom Ivanom Ilečićem, doznaje Story. Naime, njihovi fotoreporteri ulovili su nasmijani par u centru Zagreba i iako im nisu potvrdili vezu niti ništa dodatno komentirali, doznaje se od osoba bliskih paru da su se upoznali zahvaljujući poslu.

Ana godinama pomno prati vijesti sa sportskih terena, a Ivan je bivši nogometaš i sportski analitičar zbog čega ne čudi da su našli zajednički jezik. Zajedno su već neko vrijeme i, kako tvrde izvori, planiraju otputovati tijekom ljeta, ako to dopuste epidemiološke mjere.

Ana Strizić i Ivan Ilečić
1/4

Inače, Ana je bila dvije godine u vezi s Krešimirom Milanovićem, pokojnim bratom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, koji je preminuo prošle godine u 47. godini nakon teške bolesti.

Tadašnji par vezu je počeo potkraj 2015. godine, no otkrivena je tek pet mjeseci poslije. Riječanka je zatim potvrdila da je sretna i zaljubljena te da je za prvi susret zaslužna njezina prijateljica. 

– Ona ga je upoznala na glazbenom festivalu Ultra, nas dvije bile smo u izlasku, srele njega i tako smo se upoznali. Nalazili smo se neko vrijeme prije nego što smo prohodali u studenome. Jednostavno smo se našli, odlično se slažemo, smijemo, zezamo, imamo jednake interese i jako nam je lijepo zajedno – bila je rekla 31-godišnja voditeljica.

Iako razlog prekida nikada nisu otkrili, ona i Krešimir ostali su u dobrim odnosima i podrška jedno drugome.

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

 

Komentara 5

ED
edvardl
16:20 17.06.2020.

I moja susjeda, Iva Masek, prošetala se s novim dečkom...i ne pišete ni riječi o tome???

AT
atlantisind
18:02 17.06.2020.

ma ja bi rekao da su je leptirici poskakljali negdje drugdje

SA
sani1
17:01 17.06.2020.

A moja prošetala s krasnim malim psićem. E to je vijest!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije