Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
održan sastanak

Opara: Dogovaramo rješenje za Ultra festival za budućih pet godina

Ultra Europe 2017
26.06.2017.
u 18:13

Rezultat sastanka održanog u zgradi splitske Gradske uprave je obostrani optimizam i uvjerenje da će se definirati dugoročno rješenje za održavanjem „Ultra festivala“ u Splitu u sljedećih pet godina – optimistično su priopćili iz Grada Splita

Krajem ovog tjedna očekuje se finalni dogovor oko održavanja „Ultra festivala“ u Splitu, priopćeno je iz Grada Splita nakon sastanka gradonačelnika Andre Krstulovića Opare s predsjednikom HNK „Hajduk“ Ivanom Kosom i organizatorima „Ultra festivala“ koje je predvodio Joe Bašić.

– Rezultat sastanka održanog u zgradi splitske Gradske uprave je obostrani optimizam i uvjerenje da će se definirati dugoročno rješenje za održavanjem „Ultra festivala“ u Splitu u sljedećih pet godina – optimistično su priopćili iz Grada Splita iako još uvijek nije riješeno pitanje plaćanja stadiona na Poljudu.

Komentara 4

IL
ilijan
22:08 26.06.2017.

Treba tu drogerašku pošast potjerati iz Hrvatske!

OB
ObrenM
14:24 27.06.2017.

Plodovi EU-red droge,red pederizma.Dobra skola za hrvatsku mladost.

GV
golub Vaso
18:40 26.06.2017.

kada će opara izaći iz ormara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije