Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruše predrasude

Oni su ljubav pronašli preko granice, a prepreke im nisu ni različite vjere i nacije

Foto: Pixsell, Instagram
1/9
10.05.2020.
u 13:45

Najpoznatija srpska snaha je Severina koja već 5 godina uživa u ljubavi s Igorom Kojićem, dvije godine više u braku su Nikolina i Vidoje Ristović te Ida Prester i Ivan Peševski, a neki se na taj korak tek spremaju.

Oni ne broje krvna zrnca, prepreke im nisu ni različite vjere i nacije i već godinama uspješno ruše predrasude. Oni su dokaz da prava ljubav ne poznaje granice ni nacionalnosti. Oni su hrvatsko-srpski parovi koji već godinama dokazuju da za istinsku i iskrenu ljubav nema granica.

1/9

Najnoviji par na sceni su hrvatski glumac Goran Bogdan i njegova 11 godina mlađa kolegica iz Srbije Jovana Stojiljković. Njihova ljubav planula je u proljeće prošle godine, a upoznali su se na setu serije "Senke nad Balkanom". Iako se krajem veljače šuškalo o njihovu prekidu, medijske napise ubrzo su demantirali pojavivši se zajedno na otvorenju 48. filmskog festivala FEST, odnosno na premijeri filma 'Otac' poznatog redatelja Srđana Golubovića u kojem Bogdan igra glavnu ulogu.

Najpoznatija srpska snaha definitivno je pjevačica Severina Kojić koja je nedavno sa suprugom Igorom proslavila pet godina ljubavi. Iako su mnogi od početka bili skeptični prema vezi pjevačice i 15 godina mlađeg nogometnog menadžera, Severina i Igor danas su sretniji nego ikada. - Pet godina ljubavi, sreće, poštovanja, vjere, pet godina divnog života. Volim te, radosti moja - napisala je Severina početkom travnja na svom Instagramu objavivši fotografiju sa suprugom. Severina i Igor na ljubav u dobru i u zlu obvezali su se u istarskim Balama u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti. Na vjenčanju su bili tek najbliži članovi obitelji i kumovi, Andrea Čermak i Boris Đikanović. Cijela ceremonija bila je emotivna, a ganuta Severina cijelu je svadbu preplakala od sreće. Dva mjeseca kasnije par je organizirao i veliku proslavu u Beogradu. Raskošna svadba bila je režirana kao predstava, a osmislio ju je pokojni slovenski redatelj Tomaž Pandur. Nosila je naziv "Moje srpsko vjenčanje", a navodno ih je stajala oko 400 tisuća eura. Unatoč razlici u godinama odaju dojam skladnog para, a upravo je Igor pjevačici oslonac u teškim trenucima. Dokazao je to nedavno nakon što je njezin sin Aleksandar prema sudskoj odluci dodijeljen na brigu ocu. Tako se Milan Popović brine o dječaku o kojem je Severina proteklih godina skrbila zajedno s Igorom.

Foto: Instagram screenshot

Sreću u ljubavi s Hrvaticom pronašao je i srpski glumac Stefan Kapičić. Nakon prekida osmogodišnje veze s našom dizajnericom Mirandom Viđak, Stefanu se sreća osmjehnula s glumicom Ivanom Horvat. Kemija se dogodila na setu serije "Zora dubrovačka", a njihova je ljubav nakon četiri godine veze okrunjena i brakom na tajnoj ceremoniji u SAD-u. Par koji je osvojio Hollywood trenutačno je u slatkom iščekivanju prinove koja će biti kruna njihove ljubavi.

Foto: Instagram

U braku s Hrvaticom sreću je pronašao i srpski stručnjak za umjetnine Vidoje Ristović. On je naime osvojio srce jedne od najpoželjnijih Hrvatica, Nikoline Pišek. Sudbonosno ''da'' Nikolina i Vidoje izrekli su na glamuroznom vjenčanju u Monte Carlu 2013. godine, a danas su ponosni roditelji 5-godišnje kćeri Une Sofije, dok Nikolina iz prijašnje veze s Markom Cigojem ima 22-godišnju kći Hanu. Sa suprugom se odlično slaže, iako mu, kako u šali kaže, nekad zna prijetiti razvodom. - Nagomilaju se veće stvari koje te frustriraju i kap koja prelije čašu bude neka sitnica, npr. kad ostavi čarape na podu pa se nakon toga otvore teme kada zapravo shvatiš koji je pravi problem. Nekad Vidoju znam prijetiti razvodom, ali brzo se pomirimo - kazala je nedavno Nikolina za medije.

Foto: Luka Stanzl PIXSELL

Ljubav preko granice osmjehnula se i riječkoj pjevačici Martini Vrbos koja se u srpnju 2016. godine u Istri na tajnoj ceremoniji udala za šest godina mlađeg partnera Bogoljuba Vidakovića s kojim ima sina 3-godišnjeg sina Kostu i kći Milu koja je na svijet stigla u rujnu prošle godine.

Foto: Instagram

Poznati zavodnik Frano Lasić u svibnju 2015. godine uplovio je u bračnu luku četvrti put. I to s 30 godina mlađom modnom stilisticom Milenom Matić za koju je kazao da je osoba koja mu odgovara u svakom pogledu. Supružnici uživaju u braku, a Frano je pravi džentlmen, otkrila je svojedobno Milena u intervjuu za IN magazin. Upravo na nagovor lijepe Milene, Frano se prije nekoliko godina, doduše nakratko, vratio svojoj velikoj ljubavi - pjevanju. Prije Milene Frano se ženio tri puta. Prvi put u bračnu luku uplovio je s Majom Nikšić s kojom je dobio sina Janka, a nakon nje vjenčao se s Ljiljanom iz Beograda. Brak je potrajao tek 21 dan, nakon čega je sreću pronašao sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik. Ipak, ni ta ljubav nije potrajala, a nakon tri bračna kraha vjeru u ljubav vratila mu je samozatajna Milena.

Foto: PR

Bez predrasuda u vezu su ušli i pjevačica Ida Prester i poduzetnik Ivan Peševski. Pjevačica Lollobrigide na vječnu ljubav Ivanu se zaklela u rujnu 2013. godine, a danas su ponosni roditelji dvojice sinova, 6-godišnjeg Roka i 3,5-godišnjeg Rija. Inače, Ida iza sebe već ima jedan brak, a svoju veliku tajnu iz privatnog života otkrila je nedavno Antoniji Blaće i Reneu Bitorajcu u RTL-ovoj emisiji 'Ludi bar' - Moj tata se iznenadio, bilo je tajno čak i za moje roditelje. Kad mi je vadio neke papire, šalje mi mail i piše: 'Idice, a ovo na drugoj strani da ostane naša mala tajna? - prepričala je Ida. - A na toj drugoj strani je pisalo - razvedena 2009. godine - priznala je Prester i otkrila kako joj je i prvi suprug bio strani državljanin.

Foto: Instagram

U ljubavi s lijepom srpskom manekenkom Milicom Mihajlović već dugi niz godina uživa i Ivan Todorić, najmlađi sin Ivice Todorića. Ivan i Milica upoznali su se 2009. u New Yorku gdje je Milica nosila revije, a Ivan bio na poslovnom putu. Par se rijetko pojavljuje na javnim događanjima, a kada se to i dogodi zajedno zrače posebnom energijom zbog koje sreću u ljubavi teško skrivaju. Ivan i Milica ponosni su roditelji 2,5-godišnjeg sina Vida koji je na svijet stigao sredinom studenog 2017. godine u jednoj švicarskoj klinici, a vijest o rođenju još jednog unuka tada je ponosno objavio njegov djed Ivica na svom blogu.

Macarena Lemos
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Hrvatska odbojkašica Marija Ušić i srpski odbojkaš Konstantin Čupković čine još jedan par koji svojom ljubavnom pričom ruši predrasude. Jedan od najatraktivnijih sportskih parova, po mišljenju mnogih, upoznao se u Azerbajdžanu tijekom Europskih igara 2015. Vrlo brzo postali su nerazdvojni, a svoju ljubav potvrdili su vjenčanjem u Zagrebu u srpnju 2017. godine. Svi ovi parovi bez sumnje su dokazali da prava ljubav ruši sve barijere.

Foto: Instagram

 

Komentara 3

Avatar Kalladin
Kalladin
16:53 10.05.2020.

Koga briga. To su izuzeci od pravila, ponajviše zato što rade na dvije adrese. Ako se zato osjećaju "egzotično" mogu im samo poželjeti da ne upadnu u vrijeme kaotično... bilo je tih brakova još, pa ih više nema.

DU
Deleted user
16:43 10.05.2020.

Zivjela Ljubav!

Avatar BettyFH85
BettyFH85
01:26 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije