Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

One su stvorile trend “najslađi su dečki kojima tek izbijaju brkovi”

Tanja Tomić
Arhiva VL
25.09.2009.
u 13:51

O pjevačici Jeleni Rozgi (32) pričalo se da je u vezi s mlađahnim Ivanom (21), sinom Tončija Huljića. Sve je zanijekala, ali tko zna...

Otrcana izjava “mlađe je slađe” na estradi je odavno postala "isfurani" klišej jer imati mlađeg partnera ili partnericu nešto je kao reći dobar dan.

Ali kako estradni cirkus nikad ne prestaje priređivati predstave, sada je, čini se, novi trend što privlači publiku onaj da je najslađe ljubiti dečke kojima su tek nedavno niknuli brčići.

Zadnji je takav primjer pjevačica Lana Jurčević (24) koja već nekoliko mjeseci ljubi maturanta Privatne klasične gimnazije, Jana Jerića. Lana i njezin dragi dječak znaju se odmalena jer su im roditelji prijatelji, a strast među njima rasplamsala se ovo ljeto u Bolu na Braču.

No ako je tko zaboravan pa je pomislio da je Lana pokrenula taj trend na domaćoj sceni, grdno se vara. I nedavno udana, po drugi put, Tanja Tomić prije tri godine upustila se u kratku vezu s Marijem Frankovićem, maturantom s Lošinja. On je tada, logično, jedva ugazio u punoljetnost, a ona je bila iskusna 32-godišnja razvedenica.

I o pjevačici Jeleni Rozgi (32) pričalo se da je u vezi s mlađahnim Ivanom (21), sinom Tončija Huljića. Sve je zanijekala, ali tko zna... No kako god, naše cure još su dobre baci li se pogled na Madonnu (51) i njezina dečka Jesusa Luza (22).

Ona je i na ovom području pokazala da je stvarno kraljica, pa hoda s dečkima kojima doslovno može biti mama i to radi ponosno uzdignute glave.

Ključne riječi

Komentara 1

RO
romictea
14:15 25.09.2009.

Pznanica isto voli mlado meso, kad je pitamo pa kako to ona odgovara: JA ZNAM A ON MOZE, KOLIKO GOD MI TREBA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije