Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrtoglave cifre

Ona je najplaćenija glumica na svijetu i to drugu godinu za redom

Foto: Profimedia
1/5
24.08.2019.
u 16:47

Tridesetčetverogodišnja glumica, u posljednje vrijeme najpoznatija po ulozi crne udovice u filmu s najvećom zaradom u povijesti, "Osvetnici: Završnica", zaradila je 56 milijuna dolara, u razdoblju od srpnja 2018. do lipnja 2019.,

Na vrhu Forbesove liste najplaćenijih glumica ove godine je Scarlett Johansson i tu drugu godinu za redom.

Tridesetčetverogodišnja glumica, u posljednje vrijeme najpoznatija po ulozi crne udovice u filmu s najvećom zaradom u povijesti, "Osvetnici: Završnica", zaradila je 56 milijuna dolara, u razdoblju od srpnja 2018. do lipnja 2019., prema listi deset najplaćenijih glumica objavljenoj u petak.

Zvijezda serije "Moderna obitelj" Sofia Vergara zauzela je drugo mjesto sa zarađenih 44,1 milijuna dolara, dok je Reese Witherspoon, producentica i glumica u seriji "Velike male laži", treća s zarađenih 35 milijuna dolara.

Elisabeth Moss, koja glumi u distopijskoj seriji "Sluškinjina priča" i australska glumica Margot Robbie, nalaze se među deset najplaćenijih glumica po prvi put, pri čemu je prva zaradila 24 milijuna dolara, a potonja 23, 5 milijuna.

Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kaley Cuoco, Charlize Theron i Ellen Pompeo, također se nalaze na listi.

Forbesova procjena temelji se na istraživanjima tržišta, zaradi filmova i serija te razgovorima s djelatnicima filmske industrije.

Ključne riječi

Komentara 2

BA
Bakurl
16:55 24.08.2019.

Nezasluženo svakako.

RI
riise
17:01 24.08.2019.

Uhhh, koliko je tu bilo telefoniranja...!!!???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije