Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi projekt

Ona je mrak – nova stranica je Wikipedija 'mrak' Hrvatica

Ona je mrak
Foto: Screenshot
1/6
27.08.2018.
u 11:57

Stranica je to na kojoj će se moći naći svi podaci koje čitatelje zanimaju o nekoj poznatoj "mrak" djevojci/ženi na jednom mjestu

Wikipedija "mrak" Hrvatica – tako je najbolje opisati novu stranicu Ona je mrak, prvi projekt ovakve vrste u Hrvatskoj.

Stranica je to na kojoj će se moći naći svi podaci koje čitatelje zanimaju o nekoj poznatoj "mrak" djevojci/ženi na jednom mjestu – od datuma rođenja, visine i hobija, preko biografija do fotogalerija i videogalerija te aktivnosti na društvenim mrežama, kao i posljednjih vijesti o toj osobi.

Ona je mrak
1/6

– ''Ona je mrak'' projekt je koji je specifičan i po tome što su u njegovoj kreaciji sudjelovale i same djevojke/žene s profila pa se tako možemo pohvaliti da smo jedni od rijetkih čije su biografije potpunosti točne (jako je mnogo pogrešnih podataka na internetu, čak i na hrvatskoj i engleskoj Wikipediji). Svi tekstovi i podaci autorizirani su od samih djevojaka/žena – kaže autor projekta Toni Čeović.

– Krenuli smo s 34 profila, ali će se taj broj povećavati. Osoba koju stavljamo mora biti poznata široj javnosti, starija od 18 godina i mora biti mrak, odnosno sam izgled nije dovoljan. Na svakom profilu objašnjeno je zašto je neka djevojka/žena mrak. Kroz idućih tjedan dana broj otvorenih profila će se uvećati za barem 30 posto – dodaje Čeović.

Na projektu se radi već pola godine, a autori su imali veliku pomoć Mije Kovačić, Ive Šulentić, Tatjane Jurić, Žanamari i Anje Alavanje koje su im, kaže Čeović, pomogle savjetima i najvažnije – kontaktima. 

Pogledajte video 10 najseksi Hrvata:

Komentara 2

LI
liliZG
12:15 27.08.2018.

evo, upravo sam zamračila...

Avatar mrkyyy
mrkyyy
15:59 27.08.2018.

su navedene i tarife?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije