Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločesti dečko

On baš nema mira. Krši uvjetnu kaznu i osuđen je na godinu dana zatvora

Chris Brown
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/3
10.05.2014.
u 11:22

U petak je sudac odredio Chrisu Brownu kaznu od godinu dana zatvora, ali kada se zbroje dosadašnji dani u zatvoru i dani provedeni na rehabilitaciji, pjevaču ostaje zatvorske kazne u trajanju 131 dan

Chris Brown opet je upao u nevolju. Čini se kako baš nema mira.

Iako je osuđen zbog napada na bivšu djevojku Rihannu 2009., godine, pjevač se očito nije brinuo što je na uvjetnoj kazni te je sucu priznao da krši uvjetnu kaznu.

Brown je bio optužen za prekršaj prošle jeseni, kada su se on i njegov tjelohranitelj "našli" u tučnjavi ispred jednog hotela u Washingtonu. Suđenje za ovaj slučaj bilo je odgođeno do lipnja, ali pjevač koji je dobio nagradu Grammy, priznao je da krši uvjetnu kaznu, javlja USA Today.

Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell

Foto: Pixsell

Brown je u pritvoru od ožujka kada je izbačen iz rehabilitacijskog programa koji mu je odredio sud u Malibuu, u Kaliforniji jer mu je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

U petak je sudac odredio Chrisu kaznu od godinu dana zatvora, ali kada se zbroje dosadašnji dani provedeni u zatvoru i na rehabilitaciji, pjevaču ostaje zatvorske kazne u trajanju 131 dan. Određeno mu je i da mora odlaziti kod pshijatra dva puta tjedno, odraditi tisuću sati društveno korisnog rada i tri puta tjedno se testirati na drogu. Sud je pjevaču produžio i trajanje uvjetne kazne do 15. siječnja iduće godine.

>>Chris Brown pritvoren, prekršio je uvjetnu kaznu!

>>Chris Brown pretukao muškarca uz pomoć tjelesnog čuvara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije