Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOVI

Omiljeno lice RTL-a odlazi nakon 5 godina: 'Podnosim ostavku', fanovi razočarani

Dunja Mazzoco Drvar
Foto: Instagram
1/6
19.08.2020.
u 20:12

Na svojim društvenim mrežama, Dunja Mazzoco Drvar, RTL-ova meteorologinja, obznanila je da napušta RTL nakon pet godina suradnje i nastavlja s novim izazovima.

Preuzimajući odgovornost za mokro ljeto 2020., podnosim ostavku na mjesto dežurne meteo vještice - započela je objavu na Twitteru meteorologinja Dunja Mazzoco Drvar te nakon toga otkrila čime će se sljedeće baviti.

- Umjesto prognozom bavit ću se klimatskom krizom (da, to postoji!), a gledatelje ostavljam u sigurnim mladim rukama. Meni je 17 godina ekrana bilo sasvim dovoljno. Ostanite mi vedri! - stoji na njezinom Twitteru gdje su se fanovi krenuli opraštati s njom kao jednim od najdražih lica RTL televizije koje je proteklih pet godina gledateljima dostavljalo vijesti o vremenskoj prognozi.

- Ajme ne najdraža meteo žena, falit ćete - napisao je jedan tviteraš.

O njezinoj odluci oglasio se i RTL.

- RTL zahvaljuje Dunji na izuzetnoj suradnji i profesionalnosti. Tijekom petogodišnjeg rada na našoj televiziji, Dunja je s ostalim članovima tima unaprijedila način prezentiranja vremenske prognoze te uvijek stavljala gledatelje i njihovo razumijevanje događanja u atmosferi na prvo mjesto. Dunji želimo sreću u daljnjim poslovnim izazovima, ali napominjemo i kako će se Dunja povremeno družiti s čitateljima kao suradnica našeg portala RTL.HR - poručili su otamo. 

 

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
20:30 19.08.2020.

koji fanovi, koje omiljeno lice? Delate vijesti iz ničega.

JO
jorgen
20:44 19.08.2020.

"uvijek stavljala gledatelje i njihovo razumijevanje događanja u atmosferi na prvo mjesto" - šteta, da je na prvo mjesto stavljala točnost prognoze, možda bi nam i falila. Ovako mi fali kao i baba vračara koja također tu i tamo pogodi, a najčešće me ipak samo nasmije. Da se njih plaća po učinkovitosti, ne bi zadovoljili ni minimalac.

ZA
zagi101
20:24 19.08.2020.

klimatska kriza???????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije