Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivno

Omiljeni Tarantinov glumac bezuspješno se pokušao sakriti u centru Zagreba

Tim Roth u zagrebačkoj Esplanadi
Foto: Privatna arhiva
1/4
10.12.2019.
u 17:22

Kako nam javljaju naši izvori, hollywoodski glumac Tim Roth posjetio je Zagreb.

Glumca Tima Rotha, kojeg trenutačno gledamo u seriji “Laži mi”, uhvatio je objektiv naše čitateljice dok je surfao internetom na mobitelu i opuštao se uz čašu vina u zagrebačkoj Esplanadi.

Iako nije otkrio zašto je u Zagrebu, a iako je vjerojatno riječ o novom projektu, mnogi su se šalili da je došao na sutrašnju utakmicu između Dinama i Manchester Cityja. Glumca kojeg je obilježila uloga Gospodina Narančastog u Tarantinovom filmu  "Psi iz rezervoara", kako doznajemo, već je cijeli dan u Zagrebu.

Foto: zvonimir ferina

- Prije nekoliko godina trebao sam snimati u Dubrovniku. Došao sam tamo s djevojkom, snimanje je propalo, a mi smo imali jedan od najboljih godišnjih odmora ikad. Pamtim i dobru atmosferu na snimanju u Zagrebu, gdje smo radili film „Rosencrantz i Guildenstern su mrtvi“. Gary Oldman i ja vozili smo u onim plavim tramvajima i baš nam je bilo zabavno. Nažalost, za manje od godinu dana počeo je rat kod vas – kazao je veliki glumac tijekom nenajavljenog gostovanja na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu gdje je opisao i svoj susret s Quentinom Tarantinom uoči uloge u "Psima".

- Nikad nisam bio obožavatelj audicija, i uvijek sam ih izbjegavao. Quentin mi je poslao scenarij za „Pse iz rezervoara“ i čitajući ga odmah sam se oduševio. Kazao mi je kako mi je namijenio ulogu Gospodina Narančastog, a meni na prvu to baš nije sjelo. Pa ja sam Britanac koji je morao glumiti Amerikanca koji glumi policajca koji glumi lopova! Pozvao me da s Harveyem Keitelom odglumim scenu iz filma kao probu, no rekao sam mu samo: „znaš tko sam, pogledaj moje uloge, ako me želiš – tu sam“. Onda smo kod mene popili nekoliko piva i Tarantino mi je rekao da imam ulogu – sa smiješkom je kazao Roth.

Pogledajte tko danas najviše zarađuje u glazbenoj industriji.

Ključne riječi

Komentara 14

PR
prajdali100
17:33 10.12.2019.

Sjajan glumac,jedan od najboljih.

Avatar nisam..robot
nisam..robot
18:46 10.12.2019.

Odlican glumac to je jasno. Ali u Reservoir Dogs volim jos vise Stevea Buscemia mislim da je bio Mr. Pink.

ME
medvedgrad
17:53 10.12.2019.

Izvrstan glumac. Bas maloprije na HBO sam po n-ti put ga pogledao u "4 sobe".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije