Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi početak

Omiljeni regionalni bend "The Frajle" nastavljaju kao trio: Nema svađa ni skandala!

The Frajle
Foto: Dusko Jaramazl/PIXSELL
1/9
16.04.2021.
u 09:55

Glazbenice su se oprostile u zajedničkom videu na Instagramu

The Frajle, Novosađanke autentičnog glazbenog i vizualnog izraza koje su na sceni nešto više od desetljeća, nastavljaju dalje kao trio. Nakon 12 godina prijateljstva, suradnje, zajedničkih pjesama, nastupa i druženja, Marija Mirković je odlučila svoju karijeru nastaviti u drugom pravcu.

  „Možda će čudno zvučati, ali nema svađa ni skandala, rastajemo se u miru i da bi ljubav opstala, to je za sve nas najbolja odluka.“ rekla je Marija u zajedničkom oproštajnom videu, objavljenom na Instagram profilu Frajli.  
Ženski bend koji čine Nataša Mihajlović i sestre Jelena i Nevena Buča, nastavlja dalje kao trio, a kada epidemiološka situacija to bude dozvolila, svi planirani koncerti The Frajli koje su tiho i nenametljivo osvojile srca širom bivše države, bit će održani na zadovoljstvo djevojaka i njihovih fanova. Sigurno je kako će talentirane glazbenice i u novom sastavu ima ozbiljan broj ljubitelja njihove glazbe.

Kim Kardashian: Moj put do milijarderke

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije