Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška vremena

Omiljeni pjevač priznao: Nismo tada imali ni za mlijeko

Sarajevo: Dino Merlin u šetnji gradom
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/7
03.06.2020.
u 12:27

Dino Merlin otkrio je kako mu je na početku karijere bilo jako teško i bilo je situacija u kojima on i supruga nisu imali ni mlijeko u hladnjaku.

Dino Merlin danas je jedan od najuspješnijih glazbenika u našoj regiji, ali na početku karijere nije mu bilo lako i bilo je zaista teških situacija za njega i njegovu obitelj. Moja žena stajala je na vratima, dočekala me s bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela baš je završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: ”Jesi li nam što donio? Nemam za mlijeko.” Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam donio ništa jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: "Da, donio sam 100 maraka", ispričao je popularni pjevač, prenosi Blic.

Zanimljiva je i ljubavna priča Dine Merlina i njegove supruge jer su njezini roditelji dugo vremena bili protiv njihove veze i nisu u pjevaču vidjeli idealnog supruga za svoju kćer.

Sarajevo: Dino Merlin u šetnji gradom
1/8

– Borili smo se, krili, nitko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina tajno smo se vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma – prisjetio se glazbenik. Amelini roditelji bili su toliko ljutiti što se par tajno vjenčao da pola godine nisu htjeli ni čuti za svoj kćer.  –  Ali vrijeme sve liječi pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem – kaže. 

VIDEO: Sve Severinine ljubavi

Ključne riječi

Komentara 1

BL
blokiranidesnicentar
12:35 03.06.2020.

A danas i "ptičijeg mlijeka" !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije