Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprepoznatljiva je

Omiljena "Otimačica" razljutila fanove novim videom: 'Uništila si lice!'

Foto: DPA/Pixsell
1/3
16.01.2019.
u 17:08

Spanic je i dalje velika zvijezda u Južnoj Americi, ali je sve više negativne pažnje počela privlačiti zbog brojnih plastičnih operacija kojima se podvrgnula.

Domaćoj publici najpoznatija po ulozi u mnogima omiljenoj telenoveli Otimačica, glumica Gabriela Spanic ima 46 godina i danas izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Spanic je i dalje velika zvijezda u Južnoj Americi, ali je sve više negativne pažnje počela privlačiti zbog brojnih plastičnih operacija kojima se podvrgnula.


Na Instagramu je nedavno objavila video i u kojem se snimila izbliza, a fanovi se nisu mogli suzdržati, već su je počeli otvoreno kritizirati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seguimos trabajando mis ángeles. Hoy desde Monterrey en gira de medios con #DivinasMX

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

"Što ti se dogodilo s licem?", "Nekad si imala predivno lice, sad je uništeno", "S nekoliko bora bi izgledala privlačnije nego s tim razvučenim umjetnim licem", "Izgledaš poput plastične lutke", samo su neki od negativnih komentara kojima su pratitelji zasuli glumičin profil.

Ključne riječi

Komentara 2

IP
info_punkt
18:59 02.02.2019.

Ne znam tko je ta i zašto se obožavatelji žale, ali meni je dobra - razvalio bih je ko domoljubi Hrvatsku.

ZI
zip123
20:57 16.01.2019.

Ta nemoze sama sebe oteti od sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije