Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meryem Uzerli

Omiljena Hurem: Iza mene je teško razdoblje iz kojeg sam puno naučila

Foto: Instagram
1/8
21.08.2018.
u 08:27

Iza njemačko-turske glumice, koja je slavu stekla ulogom u povijesnom spektaklu “Sulejman Veličanstveni” teško je životno razdoblje, pa čak i pokušaj samoubojstva. No spasila ju je ljubav obitelji i prijatelja, rođenje kćeri Lare te nova ljubav s njemačkim kolegom Tamerom Tıraşoğluom.

Turske dramske serije već godinama osvajaju gledatelje diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj. Jedna od gledanijih bila je serija “Kraljica noći”, zbog čega ju je HRT odlučio reprizirati svakim radnim danom u 14 sati. Serija prati ljubavne probleme glavne heroine Selin, koju je utjelovila Meryem Uzerli.

Iza 33-godišnje njemačko-turske glumice, koju je domaća publika zavoljela u povijesnom spektaklu “Sulejman Veličanstveni” teško je životno razdoblje, a upravo ova serija poslužila je Meryem kao epilog izlaska iz teškog razdoblja. Naime, ulogom sultanije Hurem osvojila je brojne obožavatelje, posebno žene koje su željele izgledati poput nje. Tako su turski frizeri morali nabaviti nijansu crvene boje za kosu kakvu je tada imala jer su žene bile zaluđene njome, a imala je snažan utjecaj i na modne trendove u Turskoj i šire.

“Odrasla sam u Njemačkoj i loše sam govorila turski, ali ipak su me izabrali za ulogu Hurem. Engleski jezik govorim savršeno i sigurno neću imati sličnih problema u Hollywoodu. Polaskana sam što su me ljudi diljem svijeta primijetili”, rekla je glumica kojoj laska što su je zbog crvenih uvojaka i velikih svijetlih očiju usporedili s Kate Winslet. Problemi koji su pratili njezinu tursku avanturu kulminirali su nekoliko dana nakon što je s kolegama proslavila 100. epizodu “Sulejmana Veličanstvenog”.

Meryem je iznenada napustila snimanje, a producenti i turski mediji prenijeli su da pati od kroničnog umora i iscrpljenosti. Produkcija je zbog toga napravila stanku u snimanju, ali nisu je mogli dugo čekati. No, istina je bila daleko strašnija. Naime, ispostavilo se da je glumica duboko patila zbog prekida veze s poduzetnikom Canom Atesom, s kojim je ostala u drugom stanju. Kada mu je Meryem
priopćila da je trudna, turski je biznismen naglo promijenio ponašanje, odbacio je i tjerao na pobačaj. Zbog svega toga Meryem je pala u još veću depresiju, pa se jedne noći pokušala baciti s balkona hotelskog apartmana u kojem je živjela u Istanbulu, no u zadnjem su je trenutku spriječili.

“Istina je da sam zbog depresije pokušala skočiti s balkona hotelske sobe. Bilo je strašno. Jednostavno sam željela sve okončati, biti uništena, umrijeti, htjela sam se ubiti kako bih se konačno oslobodila”, ispričala je mjesecima poslije. Sretnije razdoblje započelo je kada je u veljači 2014. godine rodila kćer Laru.

“Zahvalna sam najboljoj prijateljici Ani koja je bila uz mene tijekom porođaja te cijeloj obitelji i prijateljima koji su me bodrili i uvijek mi željeli samo najbolje i podržavali me. Neizmjerno sam zahvalna na lijepim željama i ljubavi koju sam zbog vas osjetila”, napisala je na društvenim mrežama nakon porođaja.

No po svemu sudeći, posljednjih tjedana glumica proživljava najsretnije dane svog života. Upravo je u Lijepoj Našoj, točnije u Dubrovniku prošetala s novim dečkom, godinu dana starijim njemački kolegom Tamerom Tıraşoğluom, koji se u Njemačkoj proslavio ulogama kriminalaca. U izlasku koji su obilježili nježni zagrljaji i poljupci, Meryem i Tamer nisu se odvajali od fotoaparata kojim su, osim znamenitosti, snimili i pokoji selfie. Jedan od njih objavio je Tamer na Instagramu, no vješto je prekrio dio Meryemina lica kako njegovi pratitelji ne bi otkrili o kome je riječ.

Meryem je u Dubrovnik navodno stigla prva u društvu prijateljica, a nedugo zatim pridružio im se i glumac rodom iz Istanbula. Sreća je prati i na poslovnom planu jer ova ljepotica angažirana je za nove uloge.

“Sretna sam što se vraćam. Iza mene je teško razdoblje iz kojeg sam puno naučila, stvari idu na bolje i sretna sam”, rekla je Meryem koja tek sada živi vlastitu bajku.

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Komentara 2

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:02 21.08.2018.

odabrala Mrgudov dres, zna ona odabrati...

Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
08:41 21.08.2018.

Omiljena Hurem: Iza mene je teško razdoblje iz kojeg sam puno naučila i ne pada mi na pamet da idem na sramni zabranjeni thompsonov koncert ili nekog osuđenog haškog robijaša za ratne zločine smatram za idola i nevinog viteza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije