Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Olja priprema osvetu Draganu, a Nevenovo iznenađenje šokirat će Samantu

Foto: RTL
1/6
12.05.2021.
u 12:19

Najmlađi farmer Neven na sve će se načine truditi impresionirati svoju Samantu.

Farmeri, farmerica i njihovi odabranici nastavljaju svoja romantična putovanja po Lijepoj Našoj, a na redu je dan prepun zanimljivih aktivnosti – od vožnje kočijom te gađanja lukom i strijelom, pa sve do prave tajlandske masaže. I dok sreću Zorana i Suzi te Marijana i Patty, čini se, ništa ne može pokvariti, ostali su na pravim ljubavnim mukama. Najmlađi farmer Neven na sve će se načine truditi impresionirati svoju Samantu.

Nakon romantičnog dočeka ponosno će joj najaviti i veliko iznenađenje, a kad dozna o čemu je riječ, njegova će odabranica ostati u potpunom šoku. A nakon mokre i blatnjave avanture u kajacima, Olja je Draganu, baš kako je obećala, odlučila servirati osvetu. ''On nije svjestan što ću mu ja pripremiti'', najavila je svoj plan. Ni Rasema ne miruje pa će tako romantičnu šetnju starim gradom iskoristiti kako bi se pokušala što više približiti Zvonku, no idilu će vrlo brzo pokvariti pitanja o budućnosti.

''Kakvi su tvoji osjećaji prema meni?'' zanimat će farmericu, a njezin će je odabranik rastužiti bolnim priznanjem. Tko će izgladiti stvari, a tko ostati razočaran, gledatelji će doznati večeras od 21 sat na RTL-u, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli su vezu nakon 24 godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije