Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSTVO

Olja i Bahra iz 'Ljubav je na selu' druže se u Splitu, a postoji poseban razlog Bahrinog dolaska

Bahra i Olja iz Ljubavi na selu prošetale splitskim ulicama
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/11
19.06.2021.
u 16:50

Sudionice posljednje sezone showa 'Ljubav je na selu' Olja Einfalt i Bahra Zahirović druže se u Splitu.

Sudionice posljednje sezone showa 'Ljubav je na selu' Olja Einfalt i Bahra Zahirović uhvaćene su u zajedničkom druženju i šetnji Splitom. Olja je odjenula jako kratki kombinezon, dok je Bahra izašla u nešto opuštenijem izdanju. Bahra je očito došla u Split posjetiti Olju, a one su tijekom šetnje privlačile poglede prolaznika i fotografa.

19.06.2021., Split - Moda na ulicama Splita. Olja Einfalt i Bahra, zvijezde serijala Ljubav je na selu zajedno prosetale gradom. Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Inače, Olja večeras ponovno otvara svoju trgovinu 'Skandal', a Bahra je očito došla pružiti podršku prijateljici. Olja je jučer na svojem Instagram Storyju objavila pitalicu gdje je tražila svoje pratitelje da pogode tko će od osoba iz showa 'Ljubav je na selu' doći na ponovno otvorenje. Zatim je objavila i video koji pokazuje kako je dočekala Bahru na kolodvoru čime se da naslutiti da je ona sigurno jedna od njenih gostiju.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Bahra je poznata publici po sudjelovanju u nekoliko sezona showa 'Ljubav je na selu' i po svojim izjavama. Olja Einfalt sudjelovala je nekoliko televizijskih showova. U 'Ljubav je na selu' prijavila se za farmera Dragana, a iako ju je pozvao na romantično putovanje, par nije ostao zajedno. Sudjelovala je i u 'Večeri za 5 na selu' te se tamo predstavila kao splitska vampirica iz 14. stoljeća. U svojoj trgovini 'Skandal' prodaje odjeću i modne dodatke, a ponovno otvorenje zakazano je za večeras u 19 sati. 

VIDEO Nastup Ane Rucner s bivšim suprugom i novim dečkom

Komentara 5

MH
miro.horvatus0
11:25 20.06.2021.

Potpisati za Hajduk je došla Bahra.

ZB
Zoki-Bijela
19:46 19.06.2021.

U ludnici su preko vikenda

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:57 20.06.2021.

Kad ih vide skupa, turisti će navaliti. One su naš ponos. naša dika. Vjerojatno će ih primiti i gradonačelnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije