Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlučan

Oliver za RTS: Beograd je završena tema, neću promijeniti mišljenje

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/4
06.06.2017.
u 17:22

Pjevač je dao intervju za RTS u kojem je pričao o obitelji, djetinjstvu, karijeri i jasno je dao do znanja kako je priča o njegovom nastupu u Srbiji završena.

Nakon što je dao intervju za srpski Nedeljnik Oliver Dragojević je nakon gotovo 30 godina šutnje za medije u Srbiji dao i intervju za RTS.

U Splitu je razgovarao s Tanjom Petrenek Aleksić i prisjetio se djetinjstva u Splitu i Vela Luci, kako je zaradio prvi honorar, kako mu djeca nisu opterećena slavom i teretom prezime Dragojević, pričao je o Kemalu Montenu, Arsenu Dediću.... 
Pričao je i o unucima i kako pjeva unucima i njihovim prijateljima u vrtiću. Nakon odgovora na pitanja o obitelji i karijeri uslijedila su i pitanja o tome planira li Oliver uskoro nastupiti u Beogradu, na što je pjevač odlučno odgovorio:
- Neću. Završili smo tu temu. Zvali su me puno puta i svaki put sam rekao ne. Mislio sam da je ta tema završena i ne postoji mogućnost da promijenim mišljenje.

Zamolio je da se preskoči ta tema jer ako počne objašnjavati to će potrajati predugo. Na sva sljedeća pitanja koja su se odnosila na Srbiju i Beograd glazbenik je bio suzdržan i odgovarao je kratko. Pa je tako na pitanje čega se sjeća iz Beograda, Oliver je kratko rekao: Bilo je dobrih ljudi tamo. 

 

 

Komentara 148

SO
SoloHan
17:46 06.06.2017.

Možda mu iz osvete zabrane pivat u Puli

DU
Deleted user
17:49 06.06.2017.

Svaka čast Oliveru. Jedino bi bilo lijepo da su hrvatski glaszbenici dali kolegi Perkoviću podršku. On im je prije svega kolega.

ET
etrao
17:33 06.06.2017.

Svaka cast legendo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije