Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSLABIO

Oliver Dragojević je bolestan, otkriven mu je tumor

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
24.08.2017.
u 12:10

Glazbenik je potvrdio da mu je pronađeno tumorno tkivo i da je u procesu pretraga i tek će doznati metode liječenja.

Glazbena legenda Oliver Dragojević teško je bolestan, doznaje 100 posto.

Pišu da je glazbenik dosta oslabio i da trenutačno obavlja pretrage te da se navodno radi o karcinomu pluća.  Da je bolestan, potvrdio je i sam glazbenik, koji je rekao:

– Bolestan sam i u procesu sam pretraga. Treba vidjeti kakvim metodama ću se liječiti, pronađeno je tumorno tkivo – rekao je ne želeći ići u detalje o svojoj bolesti i ne želeći potvrditi kako je riječ o karcinomu pluća. 

Za komentar smo zamolili Oliverovu diskografsku kuću Aquarius Records iz koje su nam poručili kako ni oni ni Oliver Dragojević ne žele dati izjavu na ovu temu. 

1/8

Komentara 81

Avatar Hummer
Hummer
12:30 24.08.2017.

Moja supruga ima tumor na mozgu . Kroz sto ona prolazi samo ona zna. Meni i djeci se život okrenuo 180 stupnjeva. Nedaj se Olivere. Moje molitve su sada zajedno za tebe uz moju suprugu.

DU
Deleted user
12:23 24.08.2017.

Olivere moj drzi s e biti sve dobro. Neka te Bog cuva

ET
etrao
12:20 24.08.2017.

Legendo borite se, nema predaje, jos ceste Vi nama servitati hitova i hitova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije