Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasrtljivost

Okršaj slavnog glumca s fanovima: 'Prestanite je gurati, pobacat ću vam sve!'

Foto: Profimedia
1/6
28.06.2019.
u 17:03

Tom Holland 23-godišnji je glumac koji se proslavio ulogama u filmovima o superjunacima.

Što sve nećete napraviti da biste se približili svome omiljenom glumcu ili pjevaču?

Neki će za autogram omiljene im zvijezde pregaziti sve koji im se nađu na putu, a to se skoro dogodilo i jednoj obožavateljici poznatog hollywoodskog glumca, Toma Hollanda. Ovaj 23-godišnji glumac, koji se proslavio ulogom Spidermana u pomoć je priskočio obožavateljici koju je hrpa muškaraca gurala uz ogradu. Na svome Twitter profilu objavila je detalje događaja koji je umalo završio kobno.

"Sve je u redu, imam te", čuje se kako joj glumac govori, a potom se ljutito obrušio na gomilu i rekao im da će im pobacati sve ako ju ne prestanu gurati, napisala je djevojka. Tada joj je prišao da ju smiri, a ona se požalila da nije uspjela slikati ga koliko je bila prestrašena zbog cijele situacije.

"Riskirao je sve za mene, presretna sam" objavila je obožavateljica. Početkom mjeseca lipnja Tom je napunio 23 godine, a njegova glumačka karijera već sad je u zavidnom usponu. Do sad je glumio u filmovima "Osvetnici", "Spiderman", "Kapetan Amerika", a u kategoriji najboljeg mladog glumca prošle je godine dobio nagradu Saturn.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije