Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLUŠAJTE NOVI SINGL

'Oko vidi, srce ne, a tijelo traži svoje i pristaje na sve' - Massimovi stihovi podsjetit će vas da ljubav ne poznaje prepreke!

Massimo
Foto: M. Kristofić
25.11.2016.
u 18:27

Pjesma apostrofira ljubav kao pokretačku snagu...

Novi Massimov singl zove se „1000 ljudi“. Pjesma apostrofira ljubav kao pokretačku snagu i naglašava činjenicu da usprkos preprekama samo srce zna prepoznati onu jednu, pravu osobu za svakog od nas.

„Pjesma '1000 ljudi' je pjesma koja je, opet, načinila kvantni skok u P'Eggyjevom i mom radu.

Ono što ovu pjesmu, na prvu, razlikuje od onoga što je dosad izašlo iz naše radionice je činjenica da se radi o afirmativnoj pjesmi, o pjesmi kojoj je ljubav glavna premisa, ali ne kao dosad da 'iz jednog pogleda doznajem sve', već govori o tome kako sačuvati ljubav usprkos mnogima koji se tome protive,“ izjavio je Massimo.

Autori teksta su Predrag Martinjak i Ante Pecotić, dok su glazba i aranžman djelo Predraga Martinjaka. „1000 ljudi“ je uvertira za neko novo diskografsko izdanje, koje se očekuje tijekom sljedeće godine u izdanju Aquarius Recordsa.

>> Hrvatska zvijezda objavila fotku iz djetinjstva!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije