Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je u zraku

Oglasio se zagrebački odvjetnik koji ljubi bivšu Mamićevu snahu

Foto: Marko Lukunić/Igor Šoban/PIXSELL
1/3
16.02.2020.
u 15:13

Bivšoj voditeljici Moniki Kravić konačno se osmjehnula sreća u ljubavi, a njezin odabranik ugledni je zagrebački odvjetnik Frano Olujić.

Monika Kravić ponovno je sretno zaljubljena. Još se donedavno šuškalo kako je bivša voditeljica u vezi s uglednim zagrebačkim odvjetnikom Franom Olujićem, sinom odvjetnika Željka Olujića, a nakon što su se mediji raspisali o ljubavi koja traje već neko vrijeme, oglasio se i njezin odabranik.

Naime, ekipa iza 24 sata upitala je uglednog odvjetnika može li prokomentirati navode medija i svoj odnos s bivšom voditeljicom Monikom Kravić, a odgovor je bio kratak i "prerezan".

- Ljubav s Monikom Kravić? Nikada ne komentiram svoj privatni život - rekao im je i nije demantirao ljubavnu vezu s bivšom snahom Zlatka Mamića.

Njihova ljubav započela je, prema izvorima spomenutog portala, još prošle jeseni, a njihova sve češća pojavljivanja u javnosti dokazuju da je to nedvojbeno tako. Prije dva tjedna par je viđen na romantičnoj večeri u zagrebačkom restoranu Mano, što nije prvi put da su se Monika i Frano pojavili skupa. 

Podsjetimo, krajem siječnja Monika Kravić pojavila se na dodjeli glazbenih nagrada Narodnog radija. Ukrala je pozornost svih prisutnih u neponovljivom izdanju blistavog osmjeha. Davne 2003. godine vodila je Red Carpet, a nakon udaje za Marija Mamića, sina Zorana Mamića, potpuno se povukla iz javnosti. U braku je dobila dva dječaka i posvetila se majčinstvu i obiteljskom životu. 

Nakon razvoda od Mamića s vremena na vrijeme Moniku se može vidjeti na javnim događanjima na kojima plijeni pozornost svojim nevjerojatnim izgledom. Prošlog studenoga javnost je doznala informaciju da prema nepravomoćnoj presudi Monika Kravić mora vratiti Zoranu Mamiću 200 tisuća eura (oko 1.5 milijuna kuna) i to s pripadajućim kamatama koje teku od 16. prosinca 2016. godine. Taj iznos je posudila, prema iskazu Zorana Mamića, od strica Marija Mamića i brata Zdravka Mamića kako bi par kupio kuću u Ravnoj Gori. Nakon razvoda voditeljica nije davala izjave o braku, a nikada nije komentirala ni sudske postupke koji su se vodili – onaj oko djece te oko spomenute pozajmice.
 

Ključne riječi

Komentara 17

PE
Peki
19:35 16.02.2020.

Jel to ugledni odvjetnik što je pao s kokainom????

Avatar ljubazan
ljubazan
00:08 17.02.2020.

Ovo je nažalost u" Vukojebini " postalo moderno, što imaš više dugova sve se blistavije smiješ. Pogledajte Kujundžića i društvo, sirotinja pati i plače a mafijaši se šire kao Kuga u 18 stoljeću..

DU
Deleted user
17:52 16.02.2020.

Po čemu se dobija taj pridjev ugledni? Kako je stekao taj ugled? Prezimenom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije