Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila važnu vijest

Oglasila se Severina: 'Dragi moji, moram vam reći pravi razlog...'

Severina
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
13.12.2018.
u 11:32

Severina Kojić na svom je Instagramu otkrila vijest koja je intrigirala njezine obožavatelje

Severina je napokon objavila datum izlaska najočekivanijeg albuma u cijeloj regiji. Svi njeni obožavatelji od 1. veljače 2019. godine moći će slušati 14 pjesama na albumu kojem je naziv ''Halo''.

Severina je zbog svojih obožavatelja, koji samo na njenom Instagram profilu broje 911 tisuća pratitelja, a isto toliko i na Facebooku, odlučila ipak objaviti još jedan najavni singl. Pjesma se zove ''Imaš pravo'' i objavit će je u ponedjeljak 17. prosinca 2018. u 12 sati na svojem YouTube kanalu koji ima gotovo pola milijuna subscribera.

– Dragi moji, a sad vam moram reć' pravi razlog zašto kasnim s ovom pločom. Eto zato jer sam slaba na pjesme. Sve je bilo “unaprijed gotovo” (trebali smo izać' još u šestom mjesecu), a onda su mi dva svemirca po imenu Tonči Huljić i Jala Brat, kao neobavezno, samo da čujem, poslali još dvije pjesme... Kako odolit dobrim pjesmama? Nikako... i zato album izlazi 1. 2., a i “Kao “ je izašla na taj datum. Pa, nek nam je sa srećom! – napisala je Severina na svom Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Svi suradnici koji su čuli novu pjesmu ''Imaš pravo'', kažu da joj je to jedna od pjesama karijere, uz bok pjesmama ''Virujen u te'', ''Grad bez ljudi'', ''Kao''. Glazbu je napisao Giorgos Sampanis, a tekst Marina Tucaković. Pjesma je u osnovi blues, ali ne oslikava cijeli album, jer je album stilski potpuno različit i namijenjen je svim generacijama.

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci i koliko naplaćuju svoje seanse. 

Ključne riječi

Komentara 20

PH
PHPFranjoKluz
17:22 13.12.2018.

A baš sam se pitao, već par dana nema ništa o Seve Nacionale

ND
Novi dan isti mrak novo sranje
18:02 13.12.2018.

Jooojj evo upiškio sam se od sreće..........koja kokoš........isprika peradi

AA
AAAAAA
16:32 13.12.2018.

mrš!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije