Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OVO NIJE PORAZ'

Oglasila se Maja Sever: 'Aco je drug, kolega i prijatelj. Ovo nije njegov poraz'

Foto: HRT/PIXSELL
1/4
04.05.2020.
u 12:53

"Aco je drug, kolega i prijatelj. Mogao je i nastaviti u revijalnom tonu. Odlučio je otvoreno reći što se dogodilo i zato ovo nije njegov poraz. Ovo je jedna mala izgubljena bitka, ali ne znači predaju. A o porazu ovih drugih neka oni odgovaraju sami", napisala je Maja Sever

Nakon što je Aleksandar Stanković jučer u emisiji "Nedjeljom u 2" kazao kako mu HRT nije dao da u svojoj emisiji na Svjetski dan slobode medija ugosti kolegicu Maju Sever, koja je i predsjednica Sindikata novinara Hrvatske, danas je to na Facebooku komentirala i sama Sever.

"Kada mi je Stanković još neki dan rekao što se događa, rekla sam mu da nisam iznenađena, nadređeni urednici znaju zašto nisam iznenađena, ali da ja znam da je on bio spreman na konkretne akcije kada su mi prijetili otkazom i da me on nazvao četiri minute nakon što je pročitao da mi je ukinuta emisija i to s riječima “znam da je to premalo za tebe, ali zovem te da osim priloga i urednički radiš sa mnom na emisiji” i da je to u onom trenutku kad nisam imala pojma što ću raditi bio zaista spas. I vozimo dalje. Jučer je u emisiji pred svima vama rekao da je ovo njegov profesionalni poraz. Aco je drug, kolega i prijatelj. Mogao je i nastaviti u revijalnom tonu. Odlučio je otvoreno reći što se dogodilo i zato ovo nije njegov poraz. Ovo je jedna mala izgubljena bitka, ali ne znači predaju. A o porazu ovih drugih neka oni odgovaraju sami", napisala je Maja Sever.

Foto: Daniel Pavlić

Podsjetimo, Stanković je u emisiji u kojoj je gost bio saborski zastupnik Marko Vučetić kazao kako je zabrana gostovanja Maje Sever njegov profesionalni poraz.

"Ako ćemo biti u potpunosti otvoreni i samokritični, ja danas oblik cenzure, propagande i necenzure vidim u ovoj emisiji jer je umjesto mene ovdje trebala sjediti Maja Sever. Danas je Svjetski dan slobode medija. Ona je trebala biti gošća ove emisije, a ne ja koji bih trebao promovirati sebe i vlastito sebstvo kao politiku kojom bi se trebali baviti hrvatski građani. Koliko znam, Maja Sever je i trebala biti gošća današnje emisije, ali je zbog cenzure, odnosno razloga propagande, njoj to onemogućeno", rekao je u emisiji Stanković. 

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
13:30 04.05.2020.

Jel se smije komentirati?

Avatar marlboro_man
marlboro_man
13:34 04.05.2020.

još jedna drugarica 'Živadinka'...

ST
stefj
13:30 04.05.2020.

Eh da, drug Aco i Drugarica Maja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije