Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jasan stav

Oglasila se Lidija! Evo što kaže na pobjedu Roka Blaževića

20.02.2019.
u 19:40

Lidija Bačić nije se proslavila nastupom na ovogodišnjoj Dori. Pobjeda je pripala Splićaninu Roku Blaževiću, a Lille je sada konačno otkrila i što misli o njegovoj pobjedi.

Iako je bila puna samopouzdanja uoči Dore Lidija Bačić nije se proslavila. Njezina pjesma 'Tek je počelo' u ukupnom poretku završila je na 11. mjestu, dok je pobjedu nadmoćno odnio Roko Blažević i njegov 'The Dream'.

Nakon što su se dojmovi slegli Lille je na svom Instagramu otkrila što misli o pobjedniku, a svom sugrađaninu poslala je i poruku podrške.

VIDEO Stilist Ivan Friščić komentira modne kombinacije s ovogodišnje Dore

- Bravo za pobjedu i moja podrška za Euroviziju 2019! Puno ste truda/vjere/talenta uložili i sretno :) P.s/ Hrvatska verzija pjesme je odlična - poručila je pjevačica. Njezina objava ponovno je izazvala raspravu u komentarima o tome tko je trebao pobijediti, a mnogi su zamijetili i Lidijinu kolegijalnost koja je za svaku pohvalu.

Unatoč lošem plasmanu Lidija nakon Dore nije bila previše razočarana. - Očito su htjeli da Hrvatsku predstavlja engleska pjesma, ja ću i dalje pjevati na hrvatskom. Bilo bi jako lijepo da se Dora krene redovito održavati jer je premalo emisija i festivala koji promoviraju hrvatsku glazbu - rekla je Lille.

Pogledajte i što Jacques Houdek kaže o pobjedi na Dori.

Ključne riječi

Komentara 37

DU
Deleted user
20:10 20.02.2019.

Lidija nije cajka,zna pjevati i inteligentna je. Možda se previše oslanja na svoj odličan izgled,a premalo na neosporno dobar vokal.

TR
truba1111
20:59 20.02.2019.

Pjesma na čistom hrvatskom jeziku a vjerujem da će biti na petnaestom mjestu..

Avatar najbolji13
najbolji13
07:36 21.02.2019.

sjecate se Minea taj njen glas bio je smijesan ali kad je usporedim s Bacicom za nju je Minea vrhunski vokal !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije