Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakompliciralo se

Odvjetnik angažiran, kreće nova borba za nasljedstvo Šabana Šaulića

Šaban Šaulić
Foto: Screenshot epodravina
1/6
14.08.2019.
u 22:45

Šaulić je Roberta dobio kada je imao 18 godina te je za njega plaćao alimentaciju dok nije postao punoljetan. Srpski mediji su pisali kako Robert živi u neimaštini.

Izvanbračni sin preminulog pjevača narodne glazbe Šabana Šaulića, Robert, angažirao je odvjetnika i odlučio podnjeti zahtjev sudu kako bi u ostavinskoj raspravi pokojnika sudjelovao ravnopravno, prenose srpski mediji.

Šabanovi nasljednici ovu temu ne žele komentirati, no njegov bratić, Hasan Dudić odlučio se oglasiti o ovoj temi.

- Roberta volim, on je sin mog pokojnog brata, ali nema moju podršku u tome što radi. Pouzdano znam da ovo nije njegova ideja, nego ga je njegova sestra po majci nagovorila da traži nasljedstvo. Nije mi jasno zašto je pristao na to, a pričao je da ništa neće tražiti. Što će dobiti od ovoga? Ne samo da ga neću podržati nego ću zaštiti moju djecu Sanelu, Ildu i Mihajla. Neću dozvoliti da im ti ljudi, mislim na Robertovu sestru i obitelj, otmu ono što im pripada - kazao je Dudić koji je dodao da Robert ne živi u kući koju mu je sagradio Šaban, već tamo živi sestra koja, kako on tvrdi, želi doći do novca. 

Šaulić je Roberta dobio kada je imao 18 godina te je za njega plaćao alimentaciju dok nije postao punoljetan. Srpski mediji su pisali kako Robert živi u neimaštini.

Ključne riječi

Komentara 3

ST
stonnycreek67
00:25 15.08.2019.

Sin treba dobit nasljedstvo a ne neki bratici,djete nije krivo sto ga je otac stvorio i ostavio,Taj rodak nema mogucnost da dode u tisak da nema ovog slucaja. SRETNO SINU.

MA
Masnica3
23:02 14.08.2019.

Jadno da on od tolikih milijuna mora sudskim putem traziti svoj dio. Cijeli zivot je bio zakinut u svemu. Ja bih u takvoj situaciji trazila svoj dio i dala u humanitarne svrhe

DU
Deleted user
00:19 15.08.2019.

meni je normalnije da imovinu svog oca naslijedi NJEGOVO potomstvo nego neki tamo bratić..... jedino ako je Šaban bio rom (cigan) pa se rodbinske veze zakompliciraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije