Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glamur na crvenom tepihu

Odvažnim dekolteom privukle pažnju, no Sharon Stone sve ih je zasjenila

amfAR
Foto: Reuters/PIXSELL
1/30
30.10.2014.
u 09:02

Brojne svjetske zvijezde na crvenom tepihu amfAR-a pažnju su privlače odvažnim dekolteima

Brojne svjetske zvijezde na crvenom tepihu amfAR-a pažnju su privlače odvažnim dekolteima.

Na večeri posvećenoj modi i borbi protiv AIDS-a pjevačice Miley Cyrus i Rihanna te glumice Michelle Rodriguez, Lea Michelle i Kat Dennings pokazale su odvažne dekolte, privukavši svu pažnju. No, ipak u sjenu su ih bacile starije kolegice Gwyneth Paltrow i Sharon Stone, pokazavši kako sa stilom nose godine.

Na crvenom tepihu modno-humanitarne gala večeri održane u Los Angelesu pojavile su se i glumice Milla Jovovich i Molly Sims, koje su ponosno pokazale trudničke trbuhe. Naime, obje glumice su u poodmakloj trudnoći te očekuju svoje drugo dijete.

Na crvenom tepihu zablistale su i glumice January Jones i Kristin Davis, manekenka Alessandra Ambrosio te pjevačica Natasha Bedingfield, kao i zanosna Dita von Teese.

>>Modni promašaj godine? Rihanna grudi skrila tek cvijećem

>>Ona nikad neće prestati biti seksi: Sharon Stone rastura u uskoj, crvenoj haljini

>>Opa, kakav dekolte! Bijelom haljinom prekrila tek najnužnije

Foto: Reueters/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije