Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Održan zagrebački casting za hostese umaškog ATP-a

ATP Studena Croatia Open Umag (1)
Foto:
1/4
PR
Autor
PR članak
09.06.2011.
u 09:02

Interes djevojaka je velik pa su organizatori već primili više od 600 prijava

Pod moderatorskom palicom Daniela Bilića, voditeljske zvijezde Soundset Plavog, te budnim okom članova žirija, Antonije Šole, Renea Bitorajca te Jagode Divić, direktorica dizajna Amadeus Jeansa, sponzora uniformi, održan je zagrebački casting za izbor hostesa umaškog ATP Studena Croatia Opena. Castingu je prisustvovao i Gordan Kožulj, glasnogovornik humanitarne akcije Korak u život, koju će ove godine podržati i umaški turnir.

Interes djevojaka je velik te su organizatori već primili više od 600 prijava. Samo njih 140 bit će odabrane za to odgovorno mjesto te se pridružiti organizacijskom timu ovo ljeto u Umagu. Kao i svake godine, većina djevojaka koje žele sudjelovati na ovom poznatom sportskom događaju su iz Hrvatske, no prijave stižu i iz Bosne i Hercegovine, Srbije te susjedne Slovenije. Organizatori turnira su posebno ponosni na činjenicu da se već sada prijavilo 70-ak „starih“ hostesa, a neke od njih su već treći ili četvrti put spremne da najljepše dane ljeta provedu radno, u Stella Marisu, na prekrasnom teniskom terenu smještenom uz samu obalu. Nakon zagrebačkog, castinzi će se uskoro održati i u Osijeku te Pazinu.

Kako ATP Studena Croatia Open nije samo sportski turnir, već i jedan od najznačajnijih društvenih događanja u Hrvatskoj, hostese imaju važnu ulogu i u promociji Umaga, Istre i Hrvatske među mnogobrojnim međunarodnim posjetiteljima. Iz Umaga je prošle godine emitirano 111 sati TV prijenosa uživo i 130 sati nacionalnog i internacionalnog TV prijenosa, čije su kadrove nerijetko ispunjavale baš umaške hostese.

Direktor turnira Vanja Božičković ističe: „ATP je ove godine iskazao interes da kroz svoje medije upravo hostese iz Umaga budu jedna od priča koju plasiraju u svijet. Koliko je to važno najbolje govori činjenica kako je reportaža snimljena na prošlogodišnjem turniru prikazana na TV stanicama u više od 100 zemalja svijeta koje prati više od 412,000.000 gledatelja.“

Ove godine umaški turnir traje od 21. do 31. srpnja, a u 11 dana posjetitelje očekuju ne samo vrhunski tenis, nego i atraktivni zabavni te gastronomski sadržaji. Umaško natjecanje već dugo uživa ugled jednog od najzanimljivijih profesionalnih muških turnira u Europi u klasi ATP World Tour 250 turnir. Privlači više od 70 000 gostiju, kojima Umag u vrijeme održavanje turnira postaje nezaobilazni ljetni centar tenisa, ljepote, zabave, druženja te doživljaja okusa i mirisa Istre.

Želite prijaviti greške?