Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Astro analiza

Evo kakav je zbilja odnos Martine Tomčić i Davora Bilmana

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/5
09.11.2018.
u 21:00

Ona često ispadne staromodna, nametljivo autoritativna, a tada se Davor ''pretvara'' u ekscentrika, buntovnika, avangardu koji joj tako izrazi svoju osobnu slobodu izvan normi i okvira kojima ona ''robuje''.

Martina Tomčić je žena s entuzijazmom na licu bez obzira na to što u srcu može osjećati strah ili bol.

Melankolična je, ima emotivne reakcije, pa u trenutku zaplače dirnuta sitnicom koja ju podsjeća na djetinjstvo ili na neke proživljene emocije. Izražen joj je zaštitnički (majčinski) instinkt.

Karijera joj je obilježena preprekama i borbom. Ima uvijek jedan potisnuti strah od reakcija kolektiva tj. javnosti. Za Martinu je vjera zapravo njezina unutarnja borba ‘’dobra i zla’’ kao I pojam ‘’kazne i nagrade’’. Njezina ''Bikova'' ljubav, strast, intenzitet i prirodni šarm pojačani su.

Martina voli pametnu konverzaciju i voli uživati. Ima dara za poslovnost. Poslovno i osobno partnerstvo treba sadržavati ljubav, prijateljstvo, intelektualno zajedništvo, zajedničke ambicije i sklad.

Ima dar za fotografiju, dizajn, naravno - glazbu, komunikaciju kroz umjetničku formu. Njoj su kao djetetu vjerojatno stvari objašnjavali na neki neuobičajeni način, inspirativan način. Ona još uvijek voli vile i vještice, a osobe iz svoje okoline  sada kao odrasla osoba  doživljava kao ''dobre'' ili kao ''zle''. Martina je jako osjetljiva na komentare i reakcije okoline.

U svemu prepoznaje detalje, dobro se koncentrira na posao koji trenutno radi. Ima potrebu za samoanalizom i dolazi do pozitivnog rješenja.

Iako je uglavnom viđamo u javnosti Martina ulaže veliku volju i napore u svoj dom i obitelj, jer bez sigurnosti doma ne funkcionira najbolje na drugim područjima. Najsigurnije i najljepše se osjeća u svome „gnijezdu“ smatrajući da tako osjećaju i ostali članovi obitelji. Instinktivno štiti svakog člana obitelji bez obzira u kakvim su međusobnim odnosima.

Pojačana osjećajnost i osjećajne reakcije u svemu, u velikom rasponu od radosti do tuge, potaknuti sitnicom iz vanjskog svijeta ili iz vlastitog sjećanja. Tuđa patnja i bol izaziva joj veliku suosjećajnost i želju da pomogne. Lako se instinktivno uživi u tuđe teškoće i tuđa stajališta, pa pokaže razumijevanje tamo gdje ga drugi nemaju.

Reakcije joj mogu biti vrlo dramatične u argumentacijama, ali zato je osjetljiva na bilo koju vrstu konflikata ili bilo koju vrstu prijetnje. Intenzivni osjećaji ubrzavaju sposobnost reagiranja u svim situacijama i izravnost u izražavanju. Lako pokvari odnose s drugima tako da uplaši ljude već pri prvom susretu.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Inkompatibilnost dovodi do razočarenja u odnosima s drugima. Ona u stvari ima puno topline i ljubavi za dati, ali način na koji to nekada izražava zna biti pogrešan i dovede do problema.

Davor Bilman je osoba čiji je ego iznad njegovih stavova, a sebe smatra racionalnim. Identificira se s mislima, idejama i s onim što trenutno govori. Znanje mu je jako važno i njime se ponosi, ono odražava moć, autoritet i sigurnost. Uglavnom zna izraziti svoje ideje sa sigurnošću i s entuzijazmom.

Snažne je osobnosti. Individualac s tendencijom vođe, sudionika a ne promatrača. Ogromna je njegova energija. Aktivan i poduzetan. Život mu je pun događaja. Fokusiran na cilj. Kada nešto želi snažno to želi i želi to sada. 

Jako voli podučavati druge. On je vrlo sposoban da ‘’zaroni’’ duboko u svoje emocija i odnose s drugima ali on također ‘’zaroni’’ u dubinu bića i emocija druge osobe. Emocije su mu vrlo intenzivne i moćne, iako to tako ne izgleda do trenutka kada izbiju u obliku erupcije, nekada u obliku ljubomore, osvete, boli - zatomljena strast.

Davor je romantičan i nježna a istovremeno radostan i bezbrižan, vedar i opčinjen ljepotom.Voli materijalnu sigurnost i udobnost pa povremeni. Od podsvjesnog straha za materijalno, on voli imati vlastita rezervna materijalna sredstva. Ima jednu nekonvencionalnu  potrebu za slobodom i za ljubavi. Znači da će bliskim osobama dati puno ljubavi ali je na neki način i posjedovati. Uz razum, oprez, ima savršen osjećaj za detalje.

Foto: Davor Višnjić/Pixsell

Humor mu je satiričan (to bi trebao kontrolirati). Izražavanje originalno i zabavno. Razmišljanje je pomalo matematičko (objektivno). Želi pametno govoriti, ali ne brbljati. Vrlo je verbalno uvjerljiv. Na licu mu se ne otkriva puno. Želi uvijek znati što se zbiva da se može osjećati sigurno, kao da je znati pravi odgovor pitanje života i smrti. Njegova samostalnost u suprotnosti su s intenzitetom emocija. Popularan je kao prijatelj i uvijek dobrodošao u društvo za koje ima mnoštvo ideja. Prije nego s nekime postane prijatelj dobro ga provjeri i stavlja na kušnju. Uvijek vodi bitku za osobnu slobodu. Kao muškarac se je zaljubio u ženu koja mu nije bila dostupna. Težak je u uspostavi potpunog odnosa. Entuzijastična energija, brzih pokreta.

Odnos Martine Tomčić i Davora Bilmana

Da odmah u startu naglasimo da između ovo dvoje ljudi postoji velika simpatija. Davor želi muški dominirati. Njemu su njezine melodramatične reakcije veliki izazov. Ona je u stvari ogledalo njegovog prikrivenog ali iskrenog ''ja''. Prema djeci imaju slične poglede i mjerila vrijednosti i tu će se uglavnom složiti.

Njihove konfrontacije su iskrene (autentične): s njegove strane dosta hladne i grube, ''gorke'', a to kod Martine izazove preosjetljivost, nevjericu i jednu pasivnu agresiju. Ta međusobna napetost pretvara se u složnost kada je u pitanju zabava, društveni život, ukus. Ona bi za njega rekla da je on za njezin ukus malčice feminiziran.

Martina bi željela utjecati na Davorovo mišljenje ali postiže upravo suprotan efekt. Davor je naravno zainteresiran muški ukrotiti njezin ženski i profesionalni šarm ali to je njoj gruba taktika. Uglavnom, nisu jedno drugome nikada dosadni. To je stalno odmjeravanje snage, temperamenta, stalno nadmetanje.

Ona često ispadne staromodna, nametljivo autoritativna, a tada se Davor ''pretvara'' u ekscentrika, buntovnika, avangardu koji joj tako izrazi svoju osobnu slobodu izvan normi i okvira kojima ona ''robuje''.

Ovaj stalni muško-ženski izazov daje jednu zanimljivu dinamiku u zajedničkim tv nastupima, što privlači publiku.

Pogledajte gdje su i što danas rade zvijezde prvog hrvatskog realityja

 

 

Komentara 4

CR
CroVictoria
21:51 09.11.2018.

Ovo je nešto strašno glupo. Osboje su super, ali ovaj show od svakog napravi majmuna pa i od njih. Anđu jak volim i cijenim i ona je osoba koja bi mogla cijeli dan animirati publiku bez da trepnuo okom, ali mislim da su ovakve emisije beskrajno glupe. Idejno nije loše, no ekstremizmu nema mjesta kad su u pitanju djeca i publika. Život nije grafika, grafika nije živott i to je cijela filozofija. Čovjek baš ne može sve podnijeti.

IN
inbox
21:34 09.11.2018.

stvarno me zaboli kakav je odnos između njih

VJ
Vl jedi govna
08:16 10.11.2018.

Ona je osim toga i dosta debela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije