Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Memoari o Trumpu:

Odnos Ivanke i Donalda ‘hoda po rubu’

Donald Trump
Reuters/Pixsell
14.08.2018.
u 07:03

Iskustvo rada s bivšim poslodavcem i najmoćnijim čovjekom današnjice podijelila je u memoarima “Unhinged” (Poremećen) u kojima nimalo laskavo govori o američkom moćniku, a komentira i njegov odnos s kćeri Ivankom.

Manigault Newman bivša je suradnica američkog predsjednika Donalda Trumpa, koja je imala i ulogu “zlice” u kvizu “Pripravnik”, na čijem je čelu bio Trump.

Iskustvo rada s bivšim poslodavcem i najmoćnijim čovjekom današnjice podijelila je u memoarima “Unhinged” (Poremećen) u kojima nimalo laskavo govori o američkom moćniku, a komentira i njegov odnos s kćeri Ivankom.

“Otkad poznajem predsjednika, promatrala sam kako grli i dodiruje kćer, kako joj daje poljubac i njezin način na koji ga zove ‘tata’. Po mom mišljenju i na temelju opažanja, njihov odnos ide do granice prikladnog odnosa oca i kćeri i hoda po rubu”, tvrdi. Kaže i da je Trumpova predsjednička era zasnovana na lažima, obmanama, unutarnjim sukobima...

Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a

Ključne riječi

Komentara 5

VI
virtual1
07:23 14.08.2018.

malo toga kuja nebi napisala da zaradi na knjizi, a vi objavili samo da se čita i reklame vam budu skuplje. obična žuta štampa.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
08:19 14.08.2018.

Fascinantno je koliko fake newsa možete napisati o ovom čovjeku..

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
08:50 14.08.2018.

Leftardi opet lažu i šire lažne vijesti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije