Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moja poduzetna Hrvatska

Odlični koncerti Ivana Zaka i Begina oduševili brojnu publiku

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell, Goran Kovačić/Pixsell
1/3
01.08.2017.
u 08:26

Dok je Ivan Zak nastupio na punom glavnom trgu u Rogoznici, Begini su svojim hitovima zapalili pozornicu u Bakru. Ivan Zak rasplesao je publiku svojim hitovima; “Bolja od najbolje”, “Tetovaža”, “Usne varane”...

Ovu subotu festival poduzetništva i obrta Moja poduzetna Hrvatska održan je u dva grada, Bakru i Rogoznici, a obje manifestacije završile su odličnim koncertima. Ona u Rogoznici koncertom Ivana Zaka, a ona u Bakru nastupom Begina.


 

Ivan Zak nastupio je na glavnom trgu u Rogoznici koji je bio premalen za sve koji su željeli čuti popularnog pjevača. Rogoznica, kao i susjedni Primošten, odavna su sinonimi zabave u Šibensko–kninskoj županiji, a čini se kako se Ivan Zak (38) ondje osjeća kao doma. Na pozornicu se popeo malo prije 23 sata, a zabava je, na oduševljenje fanova, službeno otvorena jednim od njegovih najvećih hitova, “Bolja od najbolje”. Nakon toga uslijedili su “Tetovaža”, “Meni se s tobom”, “Škripi veza”, “Usne varane” i cijeli niz dobro nam poznatih pjesama. Prije odlaska s pozornice, naš se poznati pjevač zahvalio organizatorima, Turističkoj zajednici Rogoznice i Poslovnom dnevniku, ali i vjernoj publici. U Rogoznici mu je ovo prvi nastup, kazao je, ali zasigurno ne i posljednji.

– Predivna večer s predivnim ljudima, hvala vam svima! – rekao je Zak i tako se oprostio od publike. Pjevač je, uz intenzivan ljetni tempo, prije nekoliko dana objavio i spot za novu pjesmu “Opasna”. Njegova nova pjesma zove na izlazak i druženje s “opasnom” djevojkom.

Pjesma je iskorak u nešto neočekivano pa u njoj gostuje mladi, talentirani reper i plesač. U Bakru je energični hrvatski tamburaški bend Begini pred gotovo prepunim glavnim trgom zapalio publiku mješavinom vlastitih skladbi, kao i najvećih pop, rock i tamburaških hitova. Inače, Begini su na sceni prisutni više od 14 godina. Stihove njihovih pjesama „Kad si birala“, „Ples života“, „Prezime“ i brojni drugi jednako su poznati Primorcima, kao što je to slučaj s ljubiteljima dobre glazbe u Zagorju ili Slavoniji. Njihovi spotovi na YouTube kanalima imaju po dva milijuna pregleda, a nastupi Begina po velikim koncertnim dvoranama sve su češći.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije