Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATNIČKI KONCERT

Odgođen koncert Vesne Pisarović u Domu sportova 28.03., novi datum 23.05.!

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
11.03.2020.
u 19:02

Koncert je odgođen je zbog novonastale situacije i preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite, da se odgode skupovi i organizirana okupljanja, na kojima sudjeluje više od tisuću ljudi.

Odgađa se koncert Vesne Pisarović, najavljen za 28.03. u Domu sportova.

Novi datum održavanja koncerta je subota, 23.05.2020..

Koncert je odgođen je zbog novonastale situacije i preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite, da se odgode skupovi i organizirana okupljanja, na kojima sudjeluje više od tisuću ljudi.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin. 

1/7

U slučaju da Vam novi termin ne odgovara, ulaznice možete vratiti, od 12.03.2020. do 31.03.2020., na prodajno mjesto gdje ste ih i kupili. Ako ste ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, molimo Vas da se javite na info@eventim.hr.

Vesna Pisarović posljednjih godinu dana opet uživa veliku popularnost u Hrvatskoj i njezini nastupi su uvijek rasprodani, a publika na koncertima od početka do kraja nastupa s Vesnom u glas pjeva njezine hitove. Iako se Vesna zadnjih godina više posvetila jazz izričaju publika i dalje obožava njezine pop skladbe koje su je proslavile. 

- Ne mogu reći što je, ali mislim da je riječ o nekoj nostalgiji, ne za mnom, Vesnom Pisarović, nego mislim da nema više tog  zvuka, a zvuk koji sam tada svirala i pjevala potekao je s kraja 90-ih, raspjevani San Remo refreni, modulacije...  Da sutra umrem, takvih pjesmama više nema - objasnila je Vesna u razgovoru za IN Magazin. 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
23:32 11.03.2020.

Ovo je napad fašističkog Korona virusa na snajku.

ZB
Zoki-Bijela
20:05 11.03.2020.

Sta kaze juzbasic I Pupovac na ovo

Avatar Eddie
Eddie
19:26 11.03.2020.

Pazi uskličnike u naslovu. Lol, koja smijurija od teksta i pjevačice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije