Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez dogovora

'Odaci' otkazani, u planu nova serija s glumcima iz 'Ruže'

RUŽA VJETROVA (1)
RTL Televizija
09.04.2013.
u 18:00

U RTL-u kažu da su dogovorili pilot-epizodu na temelju koje bi odlučili o snimanju cijele serije o Seke Odak, ali prije nekoliko dana sve je stopirano

“Učenik je nadmašio učitelja” stara je izreka koja bi se u slučaju Seke Odak i serije “Ruža vjetrova” mogla preformulirati u “lik je nadmašio cijeli projekt”. Glumica Nives Ivanković toliko je dobro izbrusila svoju ulogu da su s RTL-a najavljivali novu seriju “Odaci”, svojevrstan nastavak “Ruže vjetrova” u kojoj bi glavna uloga pripala Nives. Iako su nas do prije neki dan uvjeravali da se snimanje pilot-epizode planira, jučer su službeno potvrdili – serija “Odaci” neće se snimati.

– Produkcijska kuća obavijestila je RTL da bi napravila pilot-epizodu pod nazivom “Odaci”, što smo i prihvatili. No prije nekoliko dana obaviješteni smo da je snimanje pilota otkazano. Snimanje cijele serije “Odaci” nije bilo dogovoreno jer se prije svega trebala vidjeti reakcija gledatelja na pilot-epizodu – kažu s RTL-a. Isto ponavljaju i iz produkcijske kuće Fremantle i otkrivaju:

– Pripremamo nove projekte na kojima će raditi većina ekipe iz “Ruže”. Neće to biti “Odaci”, nego nešto sasvim novo.

Neslužbeno doznajemo da je najveće probleme pri dogovoru s producentima stvarala Nives Ivanković. Proslavila se izrekom “Ima se, meže se”, ali kada su “Odaci” u pitanju vrijedi – nema se, ne meže se. Navodno se Nives i producenti nisu mogli pronaći na istoj valnoj duljini kada je visina honorara u pitanju, a tražila je i da sama piše scenarij. Nives Ivanković jučer nije bila dostupna za komentar.

A novi projekt o kojem u Fremantleu govore navodno je sapunica. Neslužbeno, snimat će se u Zagrebu i isprva glumci koji su igrali u “Ruži vjetrova” nisu bili u planu. Planirani su novi glumci kako bi unijeli svježinu, ali tada se još nije znalo da se "Odaci” neće snimati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije