Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žestoka konkurencija

Odabrano 10 najboljih! U finalu 'Zvijezda' gledat ćemo baletana, vojnika i budućeg doktora

Foto: RTL
1/3
08.06.2019.
u 08:30

Nije bilo lako između 60 kandidata izabrati one koji osim glasa imaju karizmu i scenski izričaj koji obara s nogu. Sve je to potrebno za ljetni hit.

Nakon što je žiri glazbenog showa “Zvijezde - ljetni hit” slušao 60 audicijskih nastupa kandidata, odabrao je samo njih 10 koji će ove subote od 20.15 nastupiti u šestoj epizodi RTL-ova showa.

Izbor nije bio nimalo lak, a predsjednik žirija Tonči Huljić, kao i Nina Badrić, Petar Grašo, Branko Đurić Đuro i Andrea Andrassy odabrali su one najbolje koji su po njihovim kriterijima idealni kandidati za ljetni hit. Tražili su ne samo glas koji će ih oboriti s nogu, već i karizmu i scenski izričaj, a sve to zajedno čini osobu koja ima karakteristike zvijezde.

Foto: RTL

1. Lucijan Janko Krnić (23) Janko je iz Zagreba, završio je školu za kemijskog tehničara, ali sebe u budućnosti vidi na Muzičkoj akademiji te kao uspješnog pjevača.

2. Lina Pejovska (16) Mlada Makedonka već je nastupala na festivalima. Njezin “cover” pjesme “Savršen par” na YouTubeu je gledan 2,2 milijuna puta.

3. Filomena Puljiz (20) Solinjanka se priprema za upis na Muzičku akademiju, a osim glazbe strast joj je i gluma.

4. Dominik Heštera (26) Dolazi iz Hercegovca nedaleko od Bjelovara. S 20 godina odlučio je iz svog mjesta otići u Rijeku i svirati na ulici. To mu je, priznaje, promijenilo život

5. Tara Bičević (22) Djevojka iz Malog Lošinja studira menadžment u turizmu u Opatiji, ali želi ostvariti pjevačku karijeru pa živi u Zagrebu gdje nastupa na raznim mjestima.

6. Danilo Stankić (22) Dolazi iz Kikinde u Srbiji, balet pleše od malih nogu, bavi se i glumom te trenutačno glumi u kazalištu Komedija gdje je dobio dvogodišnji angažman u mjuziklu!

7. Armin Malikić (27) Apsolvent je Medicinskog fakulteta i dolazi iz Tuzle. Do sredine 2018. radio je na brodu kao pjevač i priznaje da mu je to vrijedno iskustvo koje ga je promijenilo.

8. Ivan Vidović (20) Metkovčanin je nakon srednje škole godinu dana proveo na vojnoj obuci i postao profesionalni vojnik. Shvatio je da vojska nije ono što želi pa sada studira građevinu.

9. Dženana Manov (25) Sarajka radi u marketinškoj agenciji, no svoj bi posao najradije zamijenila svjetlima pozornice. Uz pjevanje voli i glumu, ali u njezinu gradu nema baš puno prilika za to.

10. Andrea Kadić (18) Dolazi iz Gundinaca pokraj Slavonskog Broda. Nakon srednje škole željela bi upisati psihologiju. Voli blues, RnB i pop-glazbu.

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije