Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajno vjenčanje

Od školske klupe do oltara: 'Ona je najvažnija i mora biti na prvom mjestu'

Foto: Instagram screenshot
1/7
30.10.2019.
u 19:27

- Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju. Prije nego što smo počeli vezu, bili smo prijatelji i ljubav je došla spontano. Moram priznati da me prvo privukla izgledom, ali i dobrotom i iskrenošću - priznao je rukometaš

Naš poznati rukometni reprezentativac Domagoj Duvnjak uplovio je u bračnu luku i to u tajnosti, pišu novinari časopisa Story.

Prije deset godina u velikom intervjuu za spomenuti časopis otkrio je da ne može zamisliti život bez svoje djevojke, Lucije Žulj, i da će ju zaprositi kada za to dođe pravo vrijeme. Domagoj nije odgovorio na pozive i poruke da potvrdi lijepu vijest, a pojavila se i nova glasina da bi Lucija i Domagoj uskoro trebali postati roditelji po prvi put, piše Story.

Foto: Instagram screenshot

Domagoj i Lucija zaljubljeni su još od ranih tinejdžerskih dana. Upoznali su se u srednjoj školi u Đakovu, a prve dvije godine sjedili su skupa u klupi.

- Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju. Prije nego što smo počeli vezu, bili smo prijatelji i ljubav je došla spontano. Moram priznati da me prvo privukla izgledom, ali i dobrotom i iskrenošću - priznao je rukometaš koji je već u trećem razredu srednje škole priznao Luciji što osjeća prema njoj.

Vjerno ga je pratila na utakmicama, a nakon prelaska u HSV preselila se k njemu u Hamburg. - Neprestano je vesela. Kad sam tužan i utučen poslije utakmice i kad ne mogu nikoga pogledati, ona me uspije razveseliti izjavom ili potezom. To najviše cijenim kod nje. Lucijina kvaliteta je i prilagodljivost. Najbolje je što se o svemu dogovorimo - nahvalio je u intervjuu Domagoj svoju odabranicu.

Foto: Instagram screenshot

Lucija je i nakon odlaska u Njemačku nastavila sa studiranjem socijalnog rada, a zbližila se sa suprugama i djevojkama ostalih Duvnjakovih suigrača. U intervjuu koji je dao za Gloriu, naš rukometaš Luciju je istaknuo kao osobu koja je zaslužna za uspjeh u njegovoj karijeri, a najveću potporu, osim u djevojci, nalazi i u obitelji, koja mu je važnija od karijere.

- Ona je najvažnija i mora bit na prvome mjestu. Naposljetku, obitelj imaš cijeli život, a karijera dođe i prođe - rekao je nedavno za strane medije.

Komentara 5

IL
ilijan1a
21:59 30.10.2019.

Sve najbolje u novom životu

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
21:15 30.10.2019.

Sretno!

SS
sokac sa drave
10:11 31.10.2019.

Opet sokac najbolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije