Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20. godišnjica

Od skandala i preljuba do sretnog obiteljskog života, jedan od najljepših parova slavi

Foto: Profimedia
1/10
04.07.2019.
u 19:45

Obitelj Beckham svoju složnost pokazuje najviše kroz podršku koju si međusobno daju, bilo da je u pitanju Victorijina revija, Davidovi projekti ili dječje utakmice i glazbeni pokušaji.

Jedan od najseksi parova svih vremena, David i Victoria Beckham, slave svoju 20. godišnjicu braka.

Par se upoznao 1997. godine na jednom humanitarnom događaju, nakon čega su se počeli tajno viđati. On je bio poznati nogometaš, a ona članice jednog od najpopularnijih ženskih sastava 90-ih, grupe Spice Girls. To im je išlo za rukom nekoliko mjeseci, a David je ispričao i da se njihov prvi poljubac dogodio na parkingu ispred jednog restorana. Prva tri mjeseca su ona kojih se rado sjeća jer su se skrivali od svih i pokušavali biti stalno zajedno.

Foto: Profimedia

"Moja žena me izabrala iz albuma s naljepnicama nogometaša. Ja sam nju s televizije. Odmah mi se učinilo da smo suđeni jedno za drugo", napisao je nogometaš u svojoj autobiografiji, piše Hello! magazin.

Početkom 1998. David je zaprosio Victoriju i ubrzo su postali omiljeni par o kojem i danas rado pišu svi mediji, a dobili su i nadimak – Posh i Becks. Vjenčanje se održalo 1999. godine, iste godine kada su dobili i svog prvog sina, Brooklyna. Nekoliko godina kasnije, 2002. godine, par je dobio još jednog sina, Romea.

Idealan brak vrlo brzo našao se i na udaru svih tabloida nakon što je u javnost izašla priča o preljubu Davida Beckhama s Rebeccom Loos, njegovom asistenticom dok je bio u Real Madridu. David je negirao cijelu priču, a Victoria je vjerovala mužu i bila uz njega. Medijima je izjavila kako je za nju i njezinu obitelj to bilo izuzetno teško razdoblje.

Foto: Press Association/Pixsell

Ubrzo nakon skandala, obitelj se proširila za još jednog člana, sina Cruza. Nakon selidbe u Los Angeles, par se počeo družiti s najpoznatijim hollywoodskim parovima, a život u Americi učinio im se kao dobro mjesto za ostvariti se na poslovnom planu, no kasnije se ipak vraćaju u Veliku Britaniju.

Nakon tri sina, obitelj Beckham 2011. godine dobila je i žensko pojačanje, malenu Harper Seven, koja je od najranijih godina redovita gošća na brojnim modnim revijama. Obitelj svoju složnost pokazuje najviše kroz podršku koju si međusobno daju, bilo da je u pitanju Victorijina revija, Davidovi projekti ili dječje utakmice i glazbeni pokušaji.

Foto: imdb

David i Victoria imaju i počasno odlikovanje kraljice Elizabete, čime se oboje ponose. U jednom od intervjua, David je priznao da su on i Posh obnovili svoje bračne zavjete koje su dali 1999. godine, a sve je bilo samo u najbližem krugu ljudi. Victoria je, naime, za jedan časopis otkrila i da je tajna njihovog dugog braka ta što se nadopunjavaju i zabavljaju.
"Sretni smo jer imamo jedno drugo", zaključila je Victoria.

Komentara 3

IG
Igggy
20:40 04.07.2019.

Medijska slika ili stvarnost?

ZE
zeljkotheman
11:33 05.07.2019.

"Najljepsi","najsexy"???Kome?Pa izgledaju kao voštane figure.

Avatar Ozujsko69
Ozujsko69
19:52 04.07.2019.

A vi novinari ste ih rastavili vec 100 puta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije