Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati Hrvati na odmoru

Od Kronplantza do Vijetnama! Jedni bježe u tople krajeve, drugi u 40-ima prvi put na skijama

Foto: Instagram
1/16
18.01.2020.
u 12:57

Dok jedni početak siječnja provode na skijalištima diljem Europe, drugi pak baterije pune u egzotičnim krajevima

Početak nove godine brojni Hrvati već tradicionalno koriste za odmor i relaksaciju. Među njima su i domaće zvijezde. Dok jedni početak siječnja provode na skijalištima diljem Europe, drugi pak baterije pune u egzotičnim krajevima.

Jedna od njih je i poduzetnica Snježana Mehun koja je u 2020. godinu ušla u dalekom Vijetnamu u zagrljaju partnera, austrijskog poduzetnika Franza Schillingera. Izazovnim fotografijama s odmora Snježana redovito časti svoje pratitelje na Instagramu. Osim u kupanju, ispijanju koktela i sunčanju, Snježana i Franz uživaju i u istraživanju hinduističkih hramova, a nisu propustili ni vožnju tradicionalnim vijetnamskim ribarskim čamcima nalik na pletenu košaru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

Glumac Slavko Sobin i pjevač Luka Nižetić s prijateljima su otputovali u Jordan. Uoči povratka na set serije “Drugo ime ljubavi” Sobin je priznao kako si je ovim putovanjem ostvario životnu želju. – Za Novu godinu otputovao sam u Jordan što mi je bila dugogodišnja želja, čak sam lani imao i avionske karte, ali mi je iz privatnih razloga put propao. Tako da sam jedva čekao otići tamo ove godine. Tri dana civilizacije i grada i tri dana pustinje; sve skupa potpuno me resetiralo – ispričao je Slavko kojem se na putovanju pridružila i kolegica iz serije, glumica Elizabeta Brodić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Sunca se zaželjela i Maja Šuput Tatarinov koja je sa suprugom Nenadom posjetila egzotični Bali. Supružnici uživaju u luksuznom Bvlgari resortu Bali u kojem cijena noćenja penje i do 5500 eura. U toplijim krajevima uživali su i Ljupka Gojić Mikić s obitelji i prijateljima te arhitekt Ante Vrban koji je odmor proveo na Maldivima.

S druge strane Ecija Ojdanić nakon božićnih blagdana uputila se s obitelji u Portugal gdje su dočekali 2020. godinu. Nakon putovanja tri su dana proveli u Nassfeldu, omiljenom austrijskom skijalištu koji je ove zime vrvio od poznatih Hrvata. – Ovo je bilo najbolje skijanje ikad. Savršeno vrijeme, klinci već veliki, nikom ne treba navlačiti pancerice, mogu skijati cijeli dan, super društvo... ma milina. Odmorna, napunjenih baterija, potpuno spremna za sve izazove – poručila je glumica uz jednu od fotografija na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

U Nassfeldu je s obitelji bio i pjevač Saša Lozar. Fotografijom sa skijanja pohvalio se na Instagramu. “Pizza ili germknedla? Ili oboje”, napisao je glazbenik uz fotografiju sa skijaške staze na kojoj su mu društvo pravili supruga Marina i 11-godišnja kći Eva. Po istim snježnim padinama skijala je i dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, a Nassfeld je bila nezaobilazna destinacija i za glumca Renea Bitorajca, ali i voditeljicu Anju Alavanju Romac koja je na odmor otišla sa suprugom Željkom te sinovima, 7-godišnjim Jakovom i 4-godišnjim Ivorom. Skijanje je neizostavan dio tradicije i u obitelji pjevača Sandija Cenova. Ove godine pjevač je s obitelji odmarao u austrijskom Gerlitzenu. “Blesava obitelj. I takoooo”, napisao je 51-godišnji pjevač u opisu fotografije na kojoj uživa u snijegu s 13-godišnjom kćeri Zarom i 10-godišnjim sinom Mikulom koje je dobio u braku sa suprugom Ilinom. Praznici iza nas u posebnom sjećanju bit će i Lani Klingor Mihić koja je ove godine prvi put bila na skijanju sa svojom obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

– Ne pamtim kad mi je bilo toliko lijepo! Naše prvo skijanje. Ante i ja smo zaključili da smo zadnji put skijali dok još nismo bili u braku... Bili smo na Jahorini, Marla u mom trbuhu, iako nisam imala pojma o tome – otkrila je Lana koja je sa svojim najmilijima posjetila austrijski Kreischberg. Prvi put na skije ove godine stala je i pjevačica Ivana Marić koja je na odmoru bila sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem te kćerima Vitom Marijom i Verom Monikom. – Dok tata osvaja crne staze Dolomita, curke se opuštaju od prvoskijaških napora! – poručila je Ivana uz fotografiju na kojoj se vidi kako sa svojim djevojčicama uživa u bazenu okruženom snježnim padinama. Najpopularnije skijalište u Italiji, Kronplatz, zimska je destinacija dvije Splićanke, voditeljice Marijane Batinić i glumice Petre Kraljev. – Nema mora, ali ne smijem se žaliti... raj za oči i dušu – otkrila je zvijezda serije “Na granici”, a idiličnim fotografijama s odmora hvalila se i RTL-ova voditeljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar ZLO
ZLO
16:50 18.01.2020.

Fala bogu da je istina izašla na vidjelo ... neka cili svit vidi kako mi Hrvati živimo. Neka crknu oni koli nas konstantno prikazuju kao siromaske koji kopaju po kantama za smeće i navodno žive od 1000 kuna misecno. Smrt defetistima i mrziteljima Hrvata i svega hrvatskog, sloboda Kronplatzu i kozjem siru sa tankim namazom od smokvine marmelade!

DU
Deleted user
14:10 18.01.2020.

Na stranu sve mane naših celebrityja i kvazi slavnih pojedinaca, ali žalosno je kako dobar dio naših ljudi, pa i onih koji si to mogu priuštiti, zazire od putovanja i svih pozitivnih blagodati koje čovjeku putovanja donose. Za mnoge naše ljude oni koji putuju su besposličari i lutalice - bitno je nikada ne izići iz svoga sela. Nije bez razloga činjenica da Hrvati najmanje od svih naroda Europe putuju, čitaju i bave se tjelovježbom. Čak su i Bugari i Rumunji načitaniji i veći putnici od nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije