Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada ima 14 godina

Od druge godine ide na natjecanja ljepote, a majka ju je tukla kad je griješila

Foto: PA/Pixsell
1/5
08.10.2019.
u 11:20

Eden Wood od malena ide na natjecanja ljepote, a sada kao 14-godišnjakinja i dalje je u svijetu mode.

Eden Wood već s dvije godina bila je na prvom natjecanju ljepote, sa šest godina nakon sudjelovanja na 300 takvih natjecanja odlučila je kako više neće biti dio takvih natjecanja.

Ali njezina majka Mickie nije odustala od toga da njezina kći bude popularna i zato je skupa s Eden sudjelovala u nekoliko reality showova. Zbog toga je Mickie često bila prozivana za iskorištavanje kćeri, ali ona je to uporno negirala i tvrdila je kako Eden uživa u pažnji i popularnosti. Knjiga koju je objavila Heather Ryan, koja je neko vrijeme bila Edenina menadžerica  negira tvrdnje mame Micki.

U knjizi piše kako je Micki tjerala Eden da pije kavu i energetske napitke kako bi što duže ostala budna i fokusirana na nastupe na natjecanjima mode, a redovito ju je vodila i u solarij. Kada bi Eden pogriješila u pripremi koreografije za nastupe Micki bi je prozvala luzericom i vikala je na nju, a Heather u knjizi tvrdi kako je Micki i tukla Eden i govorila je kako joj je to dobra lekcija da se može nositi sa stresnim situacijama.

Eden sada ima 14 godina i opet je aktivna u modnom svijetu i radi kao manekenka te na svom Intagramu često objavljuje fotografije iz reklamnih kampanja u kojima sudjeluje.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:15 08.10.2019.

Moze majka pricati i proglasavati sto hoce, da nema medija koji joj daju platformu za isto i takoder zaradjuju na djetetu, ne bi bilo raznih najljepsih djevojcica i slicnih anomalija.

RO
RogaBabaroga
14:11 08.10.2019.

siroto dijetes, luda mater lijeci svoje komplekse! i kaj bude s njom kad odraste,pa se svi budu cudili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije