Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANIMIR KARAČIĆ

Očekujemo rekordnu ULTRU sa 160.000 posjetitelja

Foto: Vecernji.hr
29.06.2018.
u 18:10

Kao i uvijek do sada, na Poljudu će svoju glazbu puštati neka od najvećih imena elektronske dance glazbe poput Davida Guette, Armina van Buurena, Hardwella, a posebna su atrakcija ove sezone The Chainsmokers, incognito atrakcija Marshmello te poznati švedski DJ Eric Prydz.

Sljedećeg tjedna očekuje nas još jedan, šesti po redu, festival ULTRA Europe, jedan od najvećih događaja te vrste u Europi, svakako najveći glazbeni festival koji se održava u Hrvatskoj.

Već sada izgleda da bi šesta ULTRA mogla oboriti dosta rekorda, očekuje se 160.000 posjetitelja raspoređenih u tri dana festivala koji je povezan i s Destination ULTRA programom koji obuhvata i jadranske otoke Brač, Hvar i Vis. Kao i uvijek do sada, na Poljudu će svoju glazbu puštati neka od najvećih imena elektronske dance glazbe poput Davida Guette, Armina van Buurena, Hardwella, a posebna su atrakcija ove sezone The Chainsmokers, incognito atrakcija Marshmello te poznati švedski DJ Eric Prydz.

Isto tako, po prvi puta ULTRA Europe otvara jedan domaći izvođač, odnosno hrvatsko-slovenski DJ dvojac Vanillaz. VIP gostiju će biti više nego ikad, a broj će još i porasti jer karata za lože još ima, najavljuje se dolazak poslovnih ljudi s Forbesove liste, pa gost koji će u splitsku luku uploviti sa 60-metarskom jahtom. O svemu što nas očekuje ove godine na poljudskoj ljepotici koja je domaćin ULTRA Europe razgovarali smo s Branimirom Karačićem, media managerom tog velikog festivala.

Ključne riječi

Komentara 5

PR
prajdali100
18:26 29.06.2018.

Naravno biće dosta Engleza, droge, alkohola, noževa....moguće mrtvih....

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
18:42 29.06.2018.

kuruza DJ-i. teska komercijala.

DR
Drmiha
20:42 29.06.2018.

nisam uopce ljubitelj te vrste glazbe sto se slusa na ultri ali mi se njihov logo jako jako svidja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije